Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerNjPF e EULEX-it përmbylli stërvitjet në Kampin...

NjPF e EULEX-it përmbylli stërvitjet në Kampin Vrellë

12 nëntor 2018

Më 7 dhe 8 nëntor, Njësia e Policisë së Formuar të EULEX-it mbajti stërvitje të përbashkëta me Batalionin Taktik Rezervë të KFOR-it Hungarez (BTRK) në Kampin Vrellë për kontrollimin e turmave dhe të trazirave.

Në këto stërvitje morën pjesë rreth 40 pjesëtarë polakë të NjPF dhe rreth 100 pjesëtarë të Njësive të BTRK për Manovrim dhe Liri të Lëvizjes.

Qëllimi i këtyre stërvitjeve ishte koordinimi më i mirë i roleve të EULEX-it dhe të KFOR-it si reaguese të dytë dhe të tretë të sigurisë në Kosovë.

Stërvitjet iu ndihmuan pjesëmarrësve për përmirësimin e komunikimit mes vete dhe strukturimin e taktikave dhe procedurave.
 

Prapa

Zyra për Informim

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.