Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerAlexandra Papadopoulou e priti ambasadorin çek...

Alexandra Papadopoulou e priti ambasadorin çek në EULEX

18 dhjetor 2018

Sot, në selinë e EULEX-it Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou e priti të Ngarkuarin e ri me punë të Ambasadës së Republikës së Çekisë në Prishtinë, Ambasadorin Pavel Bílek.

Papadopoulou dhe Ambasadori Bílek shkëmbyen pikëpamjet e tyre lidhur me situatën aktuale politike dhe të sundimit të ligjit në Kosovë, si dhe për mënyrën se si mund të ndihmohen më së miri autoritetet lokale nga aktorët e BE-së në terren për të shënuar progres në perspektivën evropiane të tyre. 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.