Lajme

Shkurt

Heronj të pazëshëm që shpëtojnë jetë – Fushata e EULEX-it për dhurim të gjakut

15 shkurt2019

Organizimi i fushatës nga EULEX-i për dhurim të gjakut tani më është bërë traditë, shembull ky i treguar si i suksesshëm për vetëdijesim dhe promovim të kulturës...

EULEX-i organizoi një punëtori për Shërbimin Korrektues të Kosovës me temë mbi sigurinë në burgje

07 shkurt2019

EULEX-i organizoi në Qendrën në Dubravë një punëtori katërditore për Shërbimin Korrektues të Kosovës (ShKK) me temë mbi sigurinë në burgje...

Janar

Shefja e EULEX-it u takua me Ministrin e Punëve të Brendshme

24 janar2019

Sot, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, e vizitoi Ministrin e Punëve të Brendshme, z. Ekrem Mustafa. Ajo e ri-konfirmoi përkushtimin e EULEX-it për ta ndihmuar këtë Ministri dhe institucionet përkatëse të sundimit të ligjit...

Shefja e EULEX-it mori pjesë në takimin e dytë të iniciativës Drejtësia 2020

24 janar2019

Më 23 janar, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, mori pjesë në takimin e dytë të iniciativës Drejtësia 2020, këtë radhë e organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës në bashkëpunim të ngushtë me...

Shefja e EULEX-it merr pjesë në takimin e Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e Ligjit

23 janar2019

Më 22 janar, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, mori pjesë në një takim të Forumit të nivelit të Lartë për Sundimin e Ligjit të thirrur nga Kryeministri...

EULEX-i e ka përfunduar procesin e dorëzimit të dosjeve të lëndëve tek autoritetet e Kosovës

14 janar2019

EULEX-i ka përfunduar dorëzimin e dosjeve të policisë, prokurorisë dhe gjyqësorit tek autoritetet e Kosovës në dhjetor 2018...

Për komunikatat për media më të hershme klikoni vitin përkatës:
2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 

Zyra për Informim