<a href="https://eulex-kosovo.eu/?page=1,11,1084"></a> <a href="https://eulex-kosovo.eu/?page=1,11,1076"></a> <a href="https://eulex-kosovo.eu/?page=1,10,1069"></a>

Lajme Tjera

<a href="https://www.eulex-kosovo.eu/?page=1,11,1030"></a> <a href="https://www.eulex-kosovo.eu/?page=1,13,111"></a> <a href="https://www.eulex-kosovo.eu/?page=2,13,83"></a>

E saktë apo E pasaktë?

<a href="#"></a> <a href="#"></a><a href="#"></a> <a href="#"></a><a href="#"></a> <a href="#"></a><a href="#"></a> <a href="#"></a><a href="#"></a> <a href="#"></a>
Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së NJSHS

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së NJSHS

- Ushtruesi i detyrës së Shefit të Misionit EULEX, z. Bernd Thran, mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së Njësisë Shumëkombëshe të Specializuar (NJSHS) , gjatë së cilës Kolonel Paolo Pelosi e mori detyrën nga Komandanti i Përgjithshëm i Forcës së Karabinierëve, Gjeneral Lejtnant Giovanni Nistri. Në këtë ceremoni ishte i pranishëm edhe Komandanti i KFOR-it, Gjeneral Major Lorenzo D’Addario.

“Është nder dhe privilegj për mua që marr pjesë në këtë ceremoni, si dhe një rast i mirë për ta takuar Kolonel Paolon, një mik timin të cilin e njoh nga Brukseli, ndërsa atij i uroj mirëseardhje të ngrohtë në Kosovë,” tha z. Thran.

Në këtë ceremoni z. Thran ishte i shoqëruar nga Ushtruesi i detyrës së Zëvendës-shefit të Misionit, z. Cezary Luba, ku e panë nga afër ndërrimin e komandës së Njësisë Shumëkombëshe të Specializuar.