Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerKomunikata për Media

Komunikata për Shtyp

Maj

Deklaratë për shtyp: Raportimet e mediave lidhur me përfshirjen e EULEX-it në operacionin e Policisë së Kosovës në veri

31 maj

Për sa i përket raportimeve të fundit të cilat janë publikuar sot në një numër të mediumeve, EULEX-i dëshiron të theksojë se ky Mision nuk ka qenë asnjëherë dhe në asnjë mënyrë i përfshirë në operacionin e Policisë së Kosovës...

Drejtësi dhe mbrojtje për të gjithë – EULEX-i e shënon Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

17 maj

Për ta shënuar Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë (IDAHOT), EULEX-i do ta ngrejë dhe valojë Flamurin me ngjyrat e Ylberit në selinë e tij për ta ritheksuar zotimin e BE-së për mbrojtjen e të drejtave...

Prill

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Dita Kombëtare për Personat e Pagjetur: Përkushtimi i EULEX-it për zgjidhjen e fatit të të pagjeturve vazhdon

27 prill

Në Ditën Kombëtare për Personat e Pagjetur, EULEX-i i përkujton personat që janë zhdukur dhe gjendjen e vështirë të familjeve të tyre në rrugëtimin për ndriçimin e fatit të personave të pagjetur në Kosovë.

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së e vizitoi Kosovën

03 prill

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së, z. Vincenzo Coppola, e vizitoi Kosovën më 2 dhe 3 prill. Ai u takua me Presidentin Hashim Thaçi, Kryeministrin Ramush Haradinaj dhe Ministrin e Drejtësisë Abelard Tahiri...

Për komunikatat për media më të hershme klikoni më poshtë:
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

këtu.

Zyra për Informim