Lajme

2022 Lajme

2022

EULEX-i pret për vizitë një grup studentësh nga Kolegji Universum

20 maj2022

EULEX-i mundësoi tryezën e rrumbullakët për mbështetjen e viktimave të mitura të trafikimit me qenie njerëzore

19 maj2022

Zëvendësshefi i EULEX-it takoi Zëvendësministrin e Punëve të Jashme të Republikës Çeke

18 maj2022

Udhëheqësja e Njësisë Korrektuese të EULEX-it takoi zëvendësuesin e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës

18 maj2022

EULEX-i mbështetë trajnimin e CEPOL-it "Bashkëpunimi ndërkombëtar për zbatimin e ligjit në luftimin e krimit të organizuar "

18 maj2022

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

17 maj2022

EULEX-i organizon Fushatën e 12-të të dhurimit të gjakut në mbështetje të Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut

16 maj2022

Intervistë e Shefit të EULEX-it me SKY TG24

13 maj2022

EULEX-i shënon Ditën e Evropës me paradë

09 maj2022

Shefja e Zyrës për Shtyp dhe Informim Publik të EULEX-it u ftua si mysafire për të ligjëruar në Kolegjin Universum

29 prill2022

EULEX-i priti një grup të policëve nga Gjermania

29 prill2022

Njihuni me Heidi Heggdal, një gjyqtare norvegjeze e cila iu bashkua Njësisë së EULEX-it për Monitorimin e Rasteve

28 prill2022

Rishikimi i mbetjeve mortore në morgun e Prishtinës: Rruga përpara

27 prill2022

Policia e Kosovës dhe EULEX-i mbajtën një ushtrim fushor të përbashkët në kampin “Vrella”

19 prill2022

EULEX-i dhe Kryeprokurori i Pejës e organizuan një tryezë të rrumbullakët për Projektligjin për Armët e zjarrit

14 prill2022

EULEX-i i mbështet komunat e Mitrovicës së Jugut dhe Mitrovicës së Veriut me anë të donacioneve të automjeteve dhe pajisjeve të TI-së

14 prill2022

Reportazh i TVP3 të Polonisë lidhur me Njësinë Policore të Specializuar të EULEX-it

07 prill2022

Pikëkalimet e përbashkëta në Merdarë dhe Mutivodë tani plotësisht funksionale

05 prill2022

EULEX-i bashkë-organizator i një punëtorie për mbrojtjen e gjyqtarëve dhe prokurorëve që merren me rastet e korrupsionit

04 prill2022

Trembëdhjetë officerë të Shërbimit Korrektues të Kosovës u certifikuan si instruktorë për reanimim bazik pas trajnimit të EULEX-it

02 prill2022

EULEX-i dhe KFOR-i kryejnë stërvitje të përbashkët

31 mars2022

EULEX-i i dhuron një automjet dhe pajisje TI-së Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme

31 mars2022

Intervistë e Shefit të EULEX-it në Klan Kosova

28 mars2022

Mbetjet mortore të shtatë personave të pagjetur nga masakra në Krushë të Vogël ju dorëzuan familjeve të tyre

28 mars2022

Shefi i EULEX-it takoi ministrin për Komunitete dhe Kthim

01 mars2022

Donacion i EULEX-it për OJQ-në “Qendra Burimore për Personat e Zhdukur”

01 mars2022

EULEX-i mbështetë nxënës dhe institucione arsimore lokale përmes donacioneve në Prishtinë, Gjilan dhe Shillovë

28 shkurt2022

EULEX mbështetë Agjencinë e Regjistrimit Civil me një donacion të përbërë prej automjeteve dhe pajisjeve të Teknologjisë Informative

21 shkurt2022

Vizitë e ekspertit të burgjeve nga ShVJE në Kosovë

16 shkurt2022

Fjalimi i Shefit të Misionit në Konferencën Vjetore të Prokurorëve 2022 më 11 shkurt 2022

16 shkurt2022

#FieldVision: Në Kosovë, shërimi i plagëve të luftës është një detyrë e përditshme

14 shkurt2022

EULEX-i dhe Oda e Avokatëve të Kosovës bashkë-organizuan punëtorinë për sfidat e sistemit të drejtësisë në rajonin e Mitrovicës

03 shkurt2022

EULEX-i i dhuroi Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicë materiale të nevojshme për prodhimin e karrigeve

03 shkurt2022

Ekspertët Mjeko-ligjorë të EULEX-it vazhdojnë punën e tyre për ta përcaktuar fatin e të zhdukurve

31 janar2022

Punëtori e përbashkët për kontrollin e turmave dhe trazirave ndërmjet Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it dhe Njësisë Shumëkombëshe të Specializuar të KFOR-it

12 janar2022

Shefi i Shtyllës për Mbështetje Operative të EULEX-it u takua me Zëvendëskomandantin e KFOR-it

12 janar2022