Lajme

2017 Lajme

2017

Policimi në komunitet përmes mënyrave bashkëkohore – Mediat sociale

29 nëntor2017

Luftimi i krimeve virtuale

24 nëntor2017

Sundimi i ligjit dhe pse është i rëndësishëm ai

22 nëntor2017

Legally Correct

20 nëntor2017

Unioni Rinor i CDU-së e vizitoi EULEX-in

10 nëntor2017

EULEX-i i dhuron automjete Ministrisë së Punëve të Brendshme

31 tetor2017

Ministri i Punëve të Jashtme të Finlandës e vizitoi EULEX-in

12 tetor2017

Zëvendës-Shefi i Misionit EULEX e priti ZV-Komandantin e ri të KFOR-it

04 tetor2017

EULEX-i i priti studentët e Studimeve Evropiane për vizitë në këtë Mision

28 shtator2017

Shefja e Misionit EULEX u takua me Zëvendëskryeministrin

26 shtator2017

Shefja e EULEX-it u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme

26 shtator2017

Seminari dyditor në mbështetje të zhvillimit të Qendrës për Bashkëpunimin Policor Trepalësh në Mal të zi

22 shtator2017

Shefja e Misionit EULEX u takua me Ministrin e ri të Punëve të Brendshme

21 shtator2017

Shefja e Misionit EULEX u takua me Ambasadorin e Sllovenisë

19 shtator2017

Zëvendës-Shefi i Misionit u takua me zyrtarë të Shtabit të NATO-s nga SHAPE

19 shtator2017

EULEX-i jep donacione për institucionet e Kosovës

19 shtator2017

Përfaqësimi ligjor i drejtë dhe i qëndrueshëm – ‘Mësimet e mësuara’ të D4J

18 shtator2017

Një delegacion nga Policia e Danimarkës viziton EULEX-in

15 shtator2017

Trajtimi i stigmës së të mbijetuarve të dhunës seksuale – Nevojitet veprim i shpejtë, thotë zj. Papadopoulou

14 shtator2017

Fuqizimi i partneritetit mes EULEX dhe institucioneve të Kosovës për sundimin e ligjit

13 shtator2017

EULEX i gatshëm të mbështesë sundimin e ligjit në Kosovë – zj. Papadopoulou Kryeministrit të ri

12 shtator2017

Barazia gjinore është e drejtë themelore

08 shtator2017

EULEX-i i jep donacion institucionit të Avokatit të Popullit të Kosovës

07 shtator2017

Policia e Kufirit dhe Dogana e Kosovës nikoqirë të takimit për Fuqizimin e Sigurisë së Kufirit

07 shtator2017

Zv. shefi i Misionit EULEX i njoftoi akademikët lidhur me EULEX-in dhe Kosovën

06 shtator2017

Kërkimi për të zhdukurit - Rrëfimi i Fatimes

30 gusht2017

Konferencë mbi temën e personave të pagjetur – Kërkimi vazhdon

23 gusht2017

EULEX-i dhuron vetura ministrive të Kosovës

21 gusht2017

EULEX-i i priti studentët nga Universiteti i Majamit në selinë e këtij misioni

26 korrik2017

EULEX-i nikoqir i trajnimit të KFOR-it për udhëheqësit kryesorë

12 korrik2017

The University of North Carolina-Chapel Hill students visit EULEX

05 korrik2017

Punonjësit e EULEX-it japin donacion për fondacionin Veprimi për Nëna dhe Fëmijë

30 qershor2017

Zv-Shefi i EULEX-it u takua me një delegacion të Parlamentit Shtetëror të Bavarisë

29 qershor2017

Studentë nga Holanda e vizituan EULEX-in

22 qershor2017

Pristina Law Students Visit EULEX Headquarters

21 qershor2017

Nuk ekziston një sekret për të gjitha situatat - Prokurori Engel i EULEX-it i frymëzon studentët e Universitetit të Pejës

13 qershor2017

Delegacioni parlamentar çek e vizitoi EULEX-in

06 qershor2017

Xhiro Kosovën me biçikletë për fëmijët 2017 (Cycle Kosovo for Children 2017)

05 qershor2017

Rritja e kapaciteteve të prokurorëve kosovarë për ta luftuar korrupsionin

05 qershor2017

Shefja e Misionit EULEX Alexandra Papadopoulou takon studentë nga Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës

25 maj2017

EULEX-i në mbështetje të regjistrit civil të qëndrueshëm në Kosovë

25 maj2017

Shefja e Misionit EULEX iu drejtua studentëve të Fakultetit Juridik – shfrytëzojeni arsimimin për fuqizimin e të ardhmes suaj dhe të institucioneve të Kosovës për sundimin e ligjit

24 maj2017

Riintegrimi i të burgosurve - projekt i EULEX-it për mbështetjen e Shërbimit Korrektues të Kosovës

22 maj2017

Një ekip i Departamentit të Shtetit të SHBA-ve e vizitoi EULEX-in për të identifikuar ndihmën efektive për sundimin e ligjit

22 maj2017

Zëvendës-shefi i Misionit EULEX jep ligjëratë në UBT mbi temën e përvojës evropiane të Gjermanisë

16 maj2017

Në takimin e Bordit të Përbashkët për Bashkërendimin e Sundimit të Ligjit u diskutuan çështjet kryesore lidhur me sundimin e ligjit në Kosovë

12 maj2017

EULEX shënon Ditën e BE-së

10 maj2017

Këshilltarja kryesore e EEAS Mara Marinaki i vizitoi gratë në Kosovë

04 maj2017

Forumi për Transparencë në Drejtësi nikoqir i seancës për Dhomat e Specializuara me mediat dhe shoqërinë civile në Kosovë

28 prill2017

Shefja e Misionit mban fjalim në seminarin e organizuar nga Ambasada e Finlandës

26 prill2017

SILLNI FËMIJËT TUAJ NË PUNË PËR NJË DITË

24 prill2017

EULEX-i mban seminar për luftimin e trafikimit të armëve të zjarrit

21 prill2017

Studentë të programit Master nga Universiteti i Linköpingut në Suedi e vizituan EULEX-in

19 prill2017

Vizitë studimore në Mbretërinë e Bashkuar e agjencive të Kosovës për menaxhim të kufirit

31 mars2017

Drejtësi për krimet e luftës – bashkëpunimi i shtuar gjyqësor është i nevojshëm

28 mars2017

EULEX-i thelbësor për sigurimin e të ardhmes së SEED

27 mars2017

Shefja e Zyrës Ligjore dhe për të Drejta të Njeriut ligjëroi në Universitetin e Graz-it

27 mars2017

Sundimi i ligjit është thelbësor për një klimë pozitive të investimeve

22 mars2017

Studentë nga Beogradi e vizituan EULEX-in – Ne duam të ardhme më të mirë

16 mars2017

Shefja e Misionit EULEX u takua me studentë dhe profesorë të Programit për të Drejta të Njeriut në Fakultetin Juridik të Harvardit

14 mars2017

Të mos e lëmë askënd prapa

08 mars2017

Vizitë e studentëve në Zyrat Kryesore të Policisë së EULEX-it dhe në Pallatin e Drejtësisë

08 mars2017

Shefja e Misionit EULEX takon një delegacion nga Qeveria e Britanisë

06 mars2017

Shefja e Misionit takon Prof. Dr. Jan De Groof

03 mars2017

Shefja e Misionit EULEX vizitoi veriun e Kosovës

01 mars2017

Shefja e Misionit EULEX u takua me delegacionin e IHEDN

27 shkurt2017

Zyra për shtyp dhe informim publik jep ligjëratë rreth menaxhimit të krizës

23 shkurt2017

Studentë të studimeve Masters nga Université de Strasbourg vizitojnë EULEX-in

22 shkurt2017

Shefja e Misionit EULEX iu drejtua parlamentarëve: Nëse sfidat janë të përbashkëta, edhe zgjidhjet duhet të jenë po aq të përbashkëta

20 shkurt2017

EULEX mbajti seminar treditor për Shërbimin Korrektues të Kosovës mbi temën e aftësive të negocimit

17 shkurt2017

Shefja e Misionit EULEX takon një delegacion nga Grupi Britanik i Unionit Ndër-Parlamentar

17 shkurt2017

Shefja e EULEX-it takon Ambasadoren e Estonisë

16 shkurt2017

Fjala e zj. Alexandra Papadopoulou në Konferencën për sigurinë e gazetarëve të organizuar nga Misioni i OSBE-së në Kosovë

14 shkurt2017

Shefja e Misionit EULEX takoi Komisionerin e Këshillit të Evropës për të Drejtat e Njeriut

07 shkurt2017

Shefja e Misionit EULEX takon Kryesuesen e Komisionit të Kuvendit për Integrime Evropiane

06 shkurt2017

Prokurori i EULEX-it ligjëron në klinikën juridike të drejtpërdrejtë D4J

02 shkurt2017

Konferenca vjetore e prokurorëve të Kosovës

30 janar2017

Shefja e Misionit EULEX vazhdon me vizitat e saj të rregullta në mbarë Kosovën

25 janar2017

Studentë të studimeve Masters vizitojnë Pallatin e Drejtësisë

20 janar2017

Studentët e programit master e vizituan EULEX-in

19 janar2017

Punonjësit e EULEX-it japin donacion për Kryqin e Kuq të Kosovës

17 janar2017