Lajme

2015 Lajme

2015

Punëtoria për Sigurinë në Trafik

22 dhjetor2015

Aktivistë të rinj e vizituan EULEX-in

17 dhjetor2015

Trajnim për Policinë e Kosovës mbi temën ‘mediat dhe komunikimi'

17 dhjetor2015

Punëtori e teknikave të hetuesisë dhe çështjeve ligjore

15 dhjetor2015

Zv-Shefi i Misionit EULEX u takua me komandantët rajonalë të Policisë në veri dhe jug

10 dhjetor2015

PL Federica Mogherini me rastin e Ditës së të Drejtave të Njeriut

10 dhjetor2015

EULEX-i mbështet Agjencinë Kosovare Kundër Korrupsionit

09 dhjetor2015

EULEX-i e mbështet Qendrën Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit

08 dhjetor2015

EULEX-i avancon bashkëpunimin me Policinë e Kosovës

04 dhjetor2015

EULEX-i merr pjesë në aktivitetet 16 ditore kundër dhunës në bazë gjinore

25 nëntor2015

Studentët nga Universiteti i York-ut vizitojnë EULEX-in

25 nëntor2015

EULEX-i i dhuron Policisë së Kosovës pajisje të teknologjisë informative

23 nëntor2015

Zyrtarë të rinj do t’i bashkohen Shërbimit Korrektues të Kosovës

13 nëntor2015

Policia e Kosovës e përvetëson punën policore në bazë të inteligjencës

12 nëntor2015

Reagimet e policisë dhe të prokurorëve ndaj dhunës në familje në Kosovë

03 nëntor2015

Shefi i Misionit EULEX e vizitoi Gjykatën Kushtetuese

30 tetor2015

Studentët gjermanë e vizituan EULEX-in

29 tetor2015

Përfaqësuesit e OSBE-së vizitojnë EULEX-i

23 tetor2015

EULEX-i i dhuron kompjuterë Policisë Kufitare të Kosovës

07 tetor2015

Shefi i misionit EULEX-it Gabriele Meucci pranoj Ambasadarin e SHBA-ve në Kosovë

25 shtator2015

EULEX-i dërgon Ndihmë Humanitare për Refugjatët dhe Emigrantët në Serbi

23 shtator2015

Punëtoria e EULEX-it mbi “vlerësimin e të burgosurve” për Shërbimin Korrektues të Kosovës

21 shtator2015

Bordi i Përbashkët për Sundimin e Ligjit e prezantoi Raportin e Progresit të Kompaktit 2015

16 shtator2015

Punëtoria për planifikim strategjik për Shërbimin Korrektues të Kosovës

04 shtator2015

Rasti i vjedhjes së orëve Rolex në Bahrejn – rast historik për institucionet juridike të Kosovës

01 shtator2015

Shefi i Misionit EULEX u takua me Kryeprokurorin e Shtetit të Kosovës

14 gusht2015

EULEX-i i dhuron pajisje Policisë së Kosovës

07 gusht2015

EULEX-i i dhuron pajisje Policisë së Kosovës

06 gusht2015

Fuqizimi i punës së policisë në komunitet në pjesën veriore

28 korrik2015

Diskutim në një tryezë të rrumbullakët me gratë pjesëtare të Policisë së Kosovës

14 korrik2015

Punëtori plotësuese për Lidhjen e Sistemeve të Regjistrimit të Statusit Civil

10 korrik2015

EULEX-i organizoi punëtori lidhur me regjistrat civilë

08 korrik2015

EULEX-i i dhuron automjete Doganës së Kosovës

07 korrik2015

Studentët nga Universiteti North Carolina vizitojnë EULEX-in në veri të Mitrovicës dhe në Prishtinë

06 korrik2015

Vizitë e nivelit të lartë nga Brukseli në EULEX

02 korrik2015

Përfaqësuesit e SHBA-ve e vizituan EULEX-in

01 korrik2015

Punëtoria për krimin ndëretnik mbledhë shoqërinë civile, institucionet e Kosovës, EULEX-in

30 qershor2015

Arti në rrugë – për çdokënd

29 qershor2015

EULEX-i ia paraqet PK-së Planin e veprimit për implementimin e modelit të kryerjes së detyrave policore të udhëhequra nga inteligjenca

26 qershor2015

EULEX-i e ndihmon punëtorinë për zhvillimin e ardhshëm të Qendrës Shtetërore për Menaxhimin e Kufirit (QSHMK)

24 qershor2015

EULEX-i i dhuron automjete Këshillit gjyqësor të Kosovës

24 qershor2015

Gjykimi i simuluar nga EULEX-i u mundëson studentëve të fitojnë përvojë nga puna në gjykatore

24 qershor2015

Studentët nga Universiteti i Essex-it e vizituan EULEX-in

19 qershor2015

Trajnimi për avokim fillon bashkëpunimin e EULEX-it me studentët universitarë të drejtësisë në Mitrovicë

17 qershor2015

Vizitë lokacioneve të parapara për Pikëkalimet e MIK

16 qershor2015

Ligjëratë për mjekësinë ligjore në fakultetin e mjekësisë në Mitrovicë

30 maj2015

Seminari për sundimin e ligjit dhe procedurën gjyqësore i organizuar në IBCM në veri të Mitrovicës

29 maj2015

Punëtori për hetimin dhe ndjekjen penale të rasteve të dhunës në familje.

29 maj2015

Punëtoria e EULEX-it për krimet e luftës

22 maj2015

Seminari i OJQ-së për Sundimin e Ligjit dhe BE-në

21 maj2015

Në Prishtinë u festua dita e BE-së

08 maj2015

Studentë nga Holanda e vizituan EULEX-in

07 maj2015

U organizua një punëtori për Agjencinë Kundër Korrupsionit lidhur me teknikat e hetimit

07 maj2015

Admirali Ferguson viziton EULEX-in

28 prill2015

Testi Rorschach i EULEX-it

24 prill2015

Shkathtësitë e duhura për të rekrutuar prokurorë të mirë

23 prill2015

Vizita e studentëve në EULEX

16 prill2015

Deklaratë nga Përfaqësuesja e Lartë/Nënkryetarja Federica Mogherini në lidhje me raportin e Jean-Paul Jacqué mbi implementimin e mandatit të EULEX Kosovë në rastin e akuzave të fundit

14 prill2015

Studentë amerikanë e vizituan EULEX-in

10 prill2015

P-të dhe Q-të e EULEX-it

09 prill2015

EULEX-i i dhuron pajisje mjekësore Qendrës Klinike Universitare të Prishtinës

03 prill2015

Përfaqësuesja e Lartë e BE-së viziton Kosovën

26 mars2015

Studentët danezë vizituan EULEX-in

13 mars2015

Zhbogar dhe Meucci paraqitën faktet para Krasniqit

13 mars2015

Gabriele Meucci e vizitoi Gjykatën Themelore të Mitrovicës

10 mars2015

Gabriele Meucci e vizitoi Gjykatën Themelore të Mitrovicës

10 mars2015

Fuqizimi i femrave - fuqizim i shoqërisë! Radio UNMIK i interviston femrat që punojnë në EULEX

08 mars2015

Policia e Kosovës: Në mbrojtjen tuaj, në mbrojtje të Kosovës

27 shkurt2015

"Mens rea"

26 shkurt2015

Trajnim nga fusha e avokatisë për studentët e drejtësisë

24 shkurt2015

Gjykimi i rastit të terrorizmit fillon në Pallatin e Drejtësisë

17 shkurt2015

Gjykimi i parë në Pallatin e Drejtësisë

02 shkurt2015

Ndihmojmë jetën aty ku fillon ajo

30 janar2015

Takimi mes përfaqësuesve të BE-së

22 janar2015

Ndeja e Vitit të ri e organizuar nga Zyra e BE-së në Kosovë/PSBE-ja dhe EULEX-i

21 janar2015

Pse e kemi gabim kur flitet për kryerjen e detyrave policore në mënyrë moderne

19 janar2015

Studentët e vizitojnë EULEX-in

14 janar2015

Pikë-kalimet e MIK: radhë më të shkurtra, më pak kontrabandë dhe më shumë të hyra!

12 janar2015