Lajme

Studentët danezë vizituan EULEX-in

13 mars 2015

Më 13 mars 2015, një grup i 15 studentëve të shkencave politike nga universitetet daneze e vizituan EULEX-in gjatë udhëtimit të tyre studimor përreth Kosovës. 

Ata u mirëpritën nga përfaqësuesit e EULEX-it të cilët e bën për studentët një prezantim të shkurtër të misionit dhe të aktiviteteve të tij si edhe të situatës aktuale politike në rajon.