Lajme

Takimi mes përfaqësuesve të BE-së

22 janar 2015

Në kuadër të takimeve të rregullta mujore, më 22 janar 2015 në selinë e Misionit në Prishtinë, Shefi i EULEX-it, Gabriele Meucci, dhe pjesëtarët e tjerë të lartë të misionit u takuan me përfaqësuesit e vendeve anëtare të BE-së dhe me përfaqësuesit nga shtetet kontribuese të EULEX-it.