Lajme

2024 Lajme

2024

EULEX-i organizoi Panairin e tij të parë virtual të punës për gratë

28 qershor2024

EULEX-i i bashkohet IML-së gjatë dorëzimit të mbetjeve mortore të një personi në varrezat ortodokse në Prishtinë

27 qershor2024

Njësia Korrektuese e EULEX-it e përmbyll trajnimin për sigurinë dinamike dhe elementet thelbësore të saj për Shërbimin Korrektues të Kosovës

26 qershor2024

EULEX-i organizoi fushatën e tij të 15të të dhurimit të gjakut për ta mbështetur Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut të Kosovës

25 qershor2024

EULEX-i iu bashkuan përfaqësuesve të IML-së në pikë-kalimin e përbashkët në Merdare për dorëzimin e mbetjeve mortore të tre personave

18 qershor2024

EULEX-i e mbështeti edicionin e 10-të të iniciativës për mbledhje të fondeve “Me biçikletë nëpër Kosovë për fëmijë”

09 qershor2024

EULEX- i bashkohet Paradës së Krenarisë 2024 në Prishtinë

08 qershor2024

Punëtoria “Drejtësia përballë mbrojtjes së të dhënave personale dhe qasja në dokumente publike” u organizua nga EULEX-i në partneritet me Agjencinë e Informacionit dhe Privatësisë dhe me Akademinë e Drejtësisë

30 maj2024

“Numri i madh i të pafuqishmëve ka qenë shtysë që unë të luftoj diskriminimin, të avokoj për të drejtat e njeriut dhe të përpiqem të bëj ndryshime pozitive për komunitetin LGBTIQ+” – Njoftohuni me Rajmonda Sylbije, drejtoreshë e programit për Qendrën për zhvillimin e grupeve shoqërore

17 maj2024

EULEX shënon Ditën e Evropës 2024

09 maj2024

EULEX-i merr pjesë në stërvitjen e përbashkët Shpata e Artë 2024 me Policinë e Kosovës dhe KFOR-in

07 maj2024

EULEX-i shënon Ditën Kombëtare të Kosovës për Personat e Zhdukur

27 prill2024

EULEX-i pret një delegacion nga Policia e Gjermanisë

25 prill2024

EULEX-i pret në vizitë mbi 50 studentë nga Universiteti i Groningenit, Universiteti i Salentos dhe Universiteti Westminster

24 prill2024

EULEX-i rrit sensibilizimin për krimet mjedisore në partneritet me projektin HAPE të financuar nga BE-ja

23 prill2024

Njësia Korrektuese e EULEX-it trajnon zyrtarët e Shërbimit Korrektues të Kosovës kundër abuzimit me substanca

05 prill2024

Njësia Policore e Specializuar e EULEX-it mbanë ceremoninë e flamurit

24 mars2024

Delegacioni i policisë suedeze dhe holandeze vizitoi EULEX-in

20 mars2024

Le të festojmë dhe ta frymëzojmë përfshirjen!" EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas 2024

08 mars2024

Pjesëtarët e Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it marrin Medaljen e Shërbimit të CSDP-së në prani të Ushtruesit të Detyrës së Komandantit të Përgjithshëm të Policisë së Polonisë

06 mars2024

Deklaratë nga EULEX-i

06 mars2024

EULEX-i fasiliton një punëtori për diskutim rreth sfidave me zbatimin e ndryshimeve të Kodit të Procedurës Penale

24 shkurt2024

Intervistë e Shefit të Misionit EULEX me A2 CNN

21 shkurt2024

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së e përfundoi vizitën e tij në Kosovë

09 shkurt2024

EULEX-i i trajnon femrat oficere korrektuese për siguri dinamike dhe vetëmbrojtje

09 shkurt2024

EULEX-i dhe Prokuroria Themelore në Pejë organizuan një punëtori për vërejtjen policore dhe masat e diversitetit të drejtësisë për të miturit

06 shkurt2024

EULEX-i e zhvendos selinë e tij në Prishtinë

05 shkurt2024

EULEX-i priti studentë nga Sciences Po, International Research University/Universiteti i Kërkimeve Ndërkombëtare

26 janar2024

Donacion Kryqit të Kuq të Kosovës nga aktiviteti për bamirësi i organizuar nga EULEX-i

24 janar2024

EULEX-i pret në vizitë studimore studentë të magjistraturës nga Kampusi global për të drejtat e njeriut

23 janar2024

Shefi i EULEX-it nderon kujtimin e Ibrahim Rugovës

21 janar2024

Shefi i EULEX-it e takoi Deputeten e Parlamentit Evropian dhe Raportuesen për Kosovën

15 janar2024