Lajme

2016 Lajme

2016

Shefja e EULEX-it e emëroi Kryetaren e Dhomave të Specializuara të Kosovës

14 dhjetor2016

Ngritja e kapaciteteve të institucioneve kosovare të sundimit të ligjit për trajtimin e rasteve të krimeve të urrejtjes

13 dhjetor2016

Zhvillimi i hetimeve për rastet e dhunës seksuale dhe në baza gjinore

08 dhjetor2016

Misioni i OSBE-së në Kosovë dhe EULEX-i e filluan Forumin për Transparencë në Drejtësi

08 dhjetor2016

Në Prishtinë u mbajt takimi i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit

07 dhjetor2016

Shefja e Misionit u takua me përfaqësuesin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Francës

06 dhjetor2016

Trajnim për SHKK-në lidhur me menaxhimin e incidenteve

01 dhjetor2016

Ligjëratë e hapur e Rrjetit të Grave të Kosovës në EULEX

01 dhjetor2016

EULEX-i mban trajnim për strukturën qendrore për çështje gjinore

30 nëntor2016

Shefja e EULEX-it u takua me delegacionin e Amnesty International që ndodhet për vizitë në Kosovë

29 nëntor2016

Policia e Kosovës: Rritja e vetëdijesimit për bashkëpunimin policor ndërkombëtar

25 nëntor2016

Studentë nga Universiteti i York-ut e vizituan EULEX-in

23 nëntor2016

Shefja e Misionit EULEX takon Ambasadorin e Irlandës

23 nëntor2016

Shefja e Misionit takon Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit

01 nëntor2016

Studentë nga Gjermania, Franca, Serbia dhe Kosova e vizituan EULEX-in

31 tetor2016

Bashkëpunimi Policor Ndërkombëtar – Luftimi i trafikimit të mallrave të kundërligjshme

28 tetor2016

Shefja e EULEX-it takon Kryetarin e AAK-së

27 tetor2016

Komandanti i operacioneve civile të BE-së e vizitoi Kosovën

25 tetor2016

Shefja e Misionit mori pjesë në takimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

24 tetor2016

Shefja e Misionit , Znj. Alexandra Papadopoulou, dhe Zëvendësshefi i Misionit, Bernd Thran, janë takuar sot me Avokatin e Popullit, Z. Hilmi Jashari.

20 tetor2016

Punëtori e organizuar nga EULEX/OSBE me temë transparenca në gjyqësor

18 tetor2016

Udhëheqësja e Misionit znj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me ambasadorin austriak z. Gernot Pfandler

14 tetor2016

Shefja e Misionit EULEX takon Ambasadorin e Misionit të OSBE-së në Kosovë

12 tetor2016

Vizitë studimore në EULEX

11 tetor2016

Shefja e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit ne Kosovë (EULEX) zj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me Imzot Dodë Gjergji

10 tetor2016

Shefja e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit ne Kosovë (EULEX) zj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me Myftiun e Kosovës Naim Tërnava

07 tetor2016

Shefja e Misionit EULEX u takua me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës

05 tetor2016

Shefja e Misionit EULEX u takua me kryetarët e komunave në veri dhe e vizitoi Gjykatën Themelore në Mitrovicë

04 tetor2016

Policia e EULEX-it dhe Policia e Kosovës mbajnë ushtrime të përbashkëta në veri

04 tetor2016

Shefja e EULEX-it takon Zëvendës kryeministrin

29 shtator2016

Një delegacioni polak nga Ministria e Punëve të Jashtme vizitoi EULEX-in

29 shtator2016

Shefja e EULEX-it takon Kryetaren e Gjykatës Kushtetuese

29 shtator2016

Studentët gjermanë vizituan EULEX-in

27 shtator2016

Shefja e EULEX-it takon Ministrin e Punëve të Brendshme

27 shtator2016

Studentët e Kolegjit Universitar të Lillehammer– Norvegji vizituan EULEX-in

22 shtator2016

Praktikantët e GIZ-it vizituan EULEX-in

22 shtator2016

EULEX-i përkujton përvjetorin e vdekjes së zyrtarit doganor

19 shtator2016

Shefja e EULEX-it takon Ministren e Drejtësisë

16 shtator2016

Shefja e EULEX-it u takua me Komandantin e KFOR-it

15 shtator2016

Shefja e EULEX-it u takua me Kryeministrin e Kosovës

14 shtator2016

Konferenca për forcimin e bashkëpunimit policor në Ballkan është mbajtur në Shkup

09 shtator2016

Shefja e EULEX-it u takua me Presidentin Thaçi

02 shtator2016

Shefja e Misionit EULEX mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së KFOR-it

01 shtator2016

Shefja e re e EULEX-it e merr detyrën e saj

01 shtator2016

Ngritja e vetëdijesimit të Policisë së Kosovës për bashkëpunimin policor ndërkombëtar

26 gusht2016

Shefi i Sektorit për Operacione në NATO vizitoi EULEX-in

25 gusht2016

Dogana e Kosovës shënon zhvillim të konsiderueshëm drejt standardeve të pranuara nga BE-ja

11 gusht2016

U emërua shefi i ri i Misionit EULEX

21 korrik2016

EULEX-i organizoi trajnim të specializuar për gjyqtarët e Kosovës

13 korrik2016

EULEX-i i trajnon policët kufitarë të Kosovës

11 korrik2016

Mandati i ri i EULEX-it

21 qershor2016

Studentët e Universitetit të Essex-it e vizituan EULEX-in

17 qershor2016

Studentë nga Holanda për vizitë në EULEX

15 qershor2016

Punëtori e EULEX-it për Policinë Kufitare të Kosovës

02 qershor2016

Doracaku për jurisprudencë në dobi të të gjithëve

31 maj2016

Studentët e vizituan EULEX-in

26 maj2016

Luftimi i krimeve ndërkufitare

20 maj2016

Punëtori trajnimi e EULEX-it lidhur me ndjekjen penale të rasteve të dhunës seksuale që kanë të bëjnë me konfliktin

19 maj2016

Donacioni i dytë i librave për bibliotekën e Gjykatës së Apelit

16 maj2016

Gjyqtarët e EULEX-it mbajtën ligjëratë në Fakultetin Juridik në Prizren

12 maj2016

EULEX-i organizoi trajnim në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës në fushën e zbulimit të drogës

11 maj2016

Shefi i Kabinetit i EULEX-it u takua me delegatët gjermanë për të diskutuar për Misionin

26 prill2016

Roli i femrave në institucionet për sundimin e ligjit

22 prill2016

Panel diskutim për mbështetjen e PK-së në pjesën veriore të Mitrovicës

14 prill2016

EULEX-i grumbullon mjete për të porsalindurit në Kosovë

04 prill2016

Trajnim i përbashkët mbi kontrollimin e turmave dhe trazirave për Policinë e Kosovës

21 mars2016

Diskutim mbi sundimin e ligjit në veri të Kosovës

09 mars2016

Vizita e studentëve norvegjezë

09 mars2016

Integrimi i aspektit gjinor është i rëndësishëm

08 mars2016

EULEX-i angazhon aktorët vendës për të luftuar dhunën në familje

04 mars2016

Vizitë e studentëve në EULEX

24 shkurt2016

Trajnimin në forenzikën e TI për Policinë e Kosovës

18 shkurt2016

EULEX-i i dhuroi pajisje mjekësore Qendrës Mjekësore në pjesën veriore të Mitrovicës

12 shkurt2016

Shefi i Misionit EULEX Gabriele Meucci u takua me George Vella, Ministër i Punëve të Jashtme të Maltës

03 shkurt2016

Kurs trajnimi për hetimin e krimeve të luftës

27 janar2016

Donacion i librave për bibliotekën e Gjykatës së Apelit

20 janar2016

Vizitë e studentëve në EULEX

20 janar2016

Stafi i EULEX-it dhurojnë për Kryqin e Kuq të Kosovës

14 janar2016