Lajme

U emërua shefi i ri i Misionit EULEX

21 korrik 2016

Më 20 korrik 2016, znj. Alexandra Papadopoulou, diplomate e lartë nga Greqia, u emërua Shefe e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë, EULEX KOSOVA. Ajo do ta merr detyrën e saj më 1 shtator 2016. Ajo do ta zëvendësojë z. Gabriele Meucci i cili e mbante këtë pozitë prej datës 15 tetor 2014. Këtë vendim e mori Komisioni për Politikë dhe Siguri. 

Për hollësi të mëtejshme klikoni në vegzën në vijim. 

European Council link