Lajme

Stafi i EULEX-it dhurojnë për Kryqin e Kuq të Kosovës

14 janar 2016

Sot, Shefi i Misionit EULEX Gabriele Meucci kryesoi dhënien e një donacioni prej 2.639 euro të dhuruara nga stafi i EULEX-it për Kryqin e Kuq të Kosovës. Shuma e cila iu dorëzua Prof. Adem Nura, Kryesuesit të Kryqit të Kuq të Kosovës, u mblodh gjatë një ngjarjeje të bamirësisë të organizuar nga kontingjentet e EULEX-it dhe pjesëtarët vullnetarë të stafit vendas.