Lajme

Shefja e Misionit u takua me përfaqësuesin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Francës

06 dhjetor 2016

Shefja e Misionit EULEX Alexandra Papadopoulou u takua sot me Zyrtarin e Misioneve përgjegjës për Kosovën në selinë e Ministrisë së Punëve të jashtme në Paris (Drejtoria për Evropën Kontinentale /Njësia për Evropë dhe Ballkan), z. Florent Cheval dhe me Zëvendësen e Shefit të Misionit Carole Blestel-Feffer, Ambasada e Francës në Kosovë për të diskutuar lidhur me mandatin aktual të EULEX-it dhe angazhimeve për ta fuqizuar sundimin e ligjit në Kosovë.