Lajme

Udhëheqësja e Misionit znj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me ambasadorin austriak z. Gernot Pfandler

14 tetor 2016

Ambasadori austriak z. Gernot Pfandler ishte i shoqëruar nga zëvendësja e udhëheqësit të misionit Vera Fuchs.  Ambasadori austriak dhe udhëheqësja e misionit diskutuan për fushat  e interesit të përbashkët lidhur me forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë.