Lajme

2022 Lajme

2022

Intervista e Komandantit të Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it dhënë kanalit televiziv të Polonisë TVN

29 dhjetor2022

Aktiviteti tradicional i bamirësisë i EULEX-it për mbështetjen e Kryqit të Kuq të Kosovës

22 dhjetor2022

Intervista të Zëdhënëses së EULEX-it me ABC News Albania, Documento, Nacionale dhe Sinjali mbi situatën e tensionuar në pjesën veriore të Kosovës

21 dhjetor2022

Shefja e Njësisë Korrektuese të EULEX-it, Ritva Vähäkoski , mori pjesë në aktivitetin vjetor të organizuar nga Shoqata e Grave në Shërbimin Korrektues të Kosovës

15 dhjetor2022

Shefi i Misionit të EULEX-it jep intervista për Associated Press, Tanjug dhe Kosovo Online

15 dhjetor2022

Intervistë e Komandantit të Njësisë Policore të Specializuar Rezervë të EULEX-it me Kanal 5 TV rreth situatës së sigurisë në pjesën veriore të Kosovës

13 dhjetor2022

Trajnimi i EULEX-it për avokatë lidhur me ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale të Kosovës

10 dhjetor2022

Të drejtat e njeriut në Kosovë përmes thjerrëzës zmadhuese të Valentina Vitali, Këshilltare e EULEX-it për të drejtat e njeriut

10 dhjetor2022

Trajnim i EULEX-it për mbështetje ndërmjet kolegëve për Shërbimin Korrektues të Kosovës

09 dhjetor2022

EULEX-i e mbështet lansimin e Protokollit për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale

05 dhjetor2022

EULEX-i mbështetë fushatën informuese të Shërbimit Korrektues të Kosovës për kandidate talente

05 dhjetor2022

Shefja e Zyrës për Shtyp dhe Informim Publik mbajti një ligjëratë për komunikimin gjatë krizave në “Kursin e NATO-s për Komunikime Strategjike”

28 nëntor2022

Një delegacion i Policisë Kombëtare të Danimarkës e vizitoi EULEX-in

25 nëntor2022

Raporti i EULEX-it për Monitorimin e Drejtësisë

24 nëntor2022

Intervistë e komandantit të NJPS-së të EULEX-it me Klan-in

23 nëntor2022

Reportazhe nga pjesa veriore e Kosovës: Reuters dhe ABC News Albania intervistojnë personelin e EULEX-it

19 nëntor2022

EULEX-i dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës e prezantojnë filmin e metrazhit të shkurtër “Ndryshimi”: një mesazh i fuqishëm për rehabilitimin e të miturve

17 nëntor2022

Filmi i shkurtë “Ndryshimi”

17 nëntor2022

Intervistë e Shefit të EULEX-it me Kossev mbi zhvillimet e fundit të sigurisë në pjesën veriore të Kosovës

16 nëntor2022

EULEX-i i priti 21 nxënës të shkollës “17 Shkurti” nga Gllogoci

15 nëntor2022

Kontingjenti italian i EULEX-it i përkujtoi viktimat e rrëzimit të aeroplanit të marrë me qera nga WFP në vitin 1999

12 nëntor2022

Intervista e Zëdhënëses së EULEX-it për ABC News Albania lidhur me rolin dhe praninë e EULEX-it në pjesën veriore të Kosovës

11 nëntor2022

Intervista e Shefit të EULEX-it për TV Klan Kosova

09 nëntor2022

Dega e Odës së Avokatëve të Norvegjisë në Oslo e vizitoi EULEX-in

09 nëntor2022

Deklaratë për praninë dhe rolin e EULEX-it në veri të Kosovës

07 nëntor2022

Duke e bërë Qendrën e Studentëve në Prishtinë më të gjelbër: Iniciativa për mbjelljen e fidanëve nga EULEX-i dhe “Keep it Green”

07 nëntor2022

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare për Përfundimin e Mosndëshkimit të Krimeve kundër Gazetarëve

02 nëntor2022

EULEX-i i bashkohet Ambasadës Gjermane për t’i mbështetur nxënësit dhe mësimdhënësit në Suharekë

26 tetor2022

EULEX-i dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës: një partneritet 14-vjeçar për ta përmirësuar sistemin korrektues

25 tetor2022

EULEX-i i jep donacion Ministrisë së Mbrojtjes të Kosovës

24 tetor2022

EULEX-i mbështet Forumin për Gratë, Paqen dhe Sigurinë 2022

24 tetor2022

Zëdhënësja e EULEX-it dha intervistë për ABC News Albania lidhur me angazhimin e këtij Misioni në veri të Kosovës

24 tetor2022

EULEX-i trajnon stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës për planet e vuajtjes së dënimit për rehabilitimin e të burgosurve

20 tetor2022

Shoqata e të Verbërve të Kosovës i ndau një pllakë EULEX-it për kontributin e tij në krijimin e mundësive të barabarta për personat e verbër

15 tetor2022

Fjalimi i Shefit të Njësisë së EULEX-it për Monitorimin e Rasteve në Seminarin Rose-Roth

10 tetor2022

Komiteti për Aspektet Civile të Menaxhimit të Krizave përfundoi vizitën në EULEX Kosovo

07 tetor2022

Delegatët e Komisionit për Aspektet Civile të Menaxhimit të Krizave vizitojnë EULEX-in

05 tetor2022

EULEX-i dhe KFOR-i mbajnë ushtrimin “Shpata e artë” 2022

27 shtator2022

Shefi i EULEX-it flet gjatë një konference mbi qasjen në dokumente publike

27 shtator2022

Këshilltarja për çështje gjinore e EULEX-it prezanton punën e EULEX-it për luftën kundër dhunës seksuale

26 shtator2022

Debati “Jo do të thotë jo – Dhuna seksuale dhe ngacmimi i grave” – Këshilltarja për çështje gjinore e EULEX-it prezanton punën e Misionit

26 shtator2022

Dita “Sillni më të dashurit tuaj në punë”

23 shtator2022

EULEX-i dhe Polica e Kosovës bëjnë homazhe në kujtim të Audrius Šenavicius, i cili humbi jetën në krye të detyrës

19 shtator2022

EULEX-i nikoqir i studentëve për master nga Kampusi Global i të Drejtave të Njeriut

15 shtator2022

Event i vizibilitetit ‘Mbështetje e mëtejme nga IPA për shërbimet e mjekësisë ligjore në Kosovë’

15 shtator2022

EULEX-i vazhdon të mbështesë Institutin e Mjekësisë Ligjore

15 shtator2022

EULEX-i fasiliton një trajnim për komunikim digjital nga Iniciativa për trajnime civile e Bashkimit Evropian për ekspertë të organizatave ndërkombëtare

09 shtator2022

Zëvendës Drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore, Javier Santana, shpjegon sfidat prapa gjetjes së vendndodhjeve të personave të zhdukur për një seri të blogjeve të platformës së forumZFD-së Ballafaqimi me të kaluarën

07 shtator2022

Udhëheqësi i ekipit të Sigurimit të Misionit EULEX nderohet nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Komunale e Brandenburgut të Gjermanisë për shërbimin e tij jashtë vendit

05 shtator2022

Antropologia mjeko-ligjore e EULEX-it, Luísa Marinho, e tregon përvojën e saj për një seri blogjesh të forumit ZFD Ballafaqimi me të kaluarën

04 shtator2022

Udhëheqësja e Zyrës së EULEX-it për Shtyp dhe Informim Publik prezanton punën e Misionit në mbështetjen e luftës së institucioneve të Kosovës kundër dhunës seksuale

31 gusht2022

71 pjesëtarëve të Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it u ndahen Medalje për Shërbim në CSDP

31 gusht2022

EULEX-i i shton patrullimet vëzhguese në veri të Kosovës

30 gusht2022

Donacion nga EULEX-i për Shkollën “17 Shkurti”

24 gusht2022

Udhëheqësja e Zyrës së EULEX-it për shtyp dhe informim publik prezanton Misionin si ligjëruese e ftuar në Akademinë verore ndërkombëtare të Kosovës

18 gusht2022

EULEX-i mbështetë Qendrën kryesore të mjekësisë familjare në Kaçanik me dhurimin e një automjeti dhe pajisjeve të TI-së

17 gusht2022

EULEX-i i dhuron Shërbimit Korrektues të Kosovës një donacion me pajisje të reanimimit

12 gusht2022

EULEX-i i jep donacion Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë të Kosovës

09 gusht2022

EULEX-i i jep një donacion Institutit të Mjekësisë Ligjore

08 gusht2022

Podkasti i “Voices from Farnesina”: Analistja e Seksionit Analitik të Misionit EULEX flet për pjesëmarrjen e grave në misionet civile të BE-së

05 gusht2022

Donacion i EULEX-it për të Mbështetur Kooperativën Bujqësore Krusha të Fahrije Hotit

04 gusht2022

Fjalimi i Shefit të Misionit gjatë ceremonisë së Donacionit nga ana e EULEX-it për Kooperativën Bujqësore Krusha

04 gusht2022

Udhëheqëse e një prej sektorëve më sfidues të Policisë së Kosovës – Njoftohuni me Vjollca Hotin, Komandante e Stacionit Jugu të Policisë së Kosovës, Drejtoria Rajonale e Prishtinës

29 korrik2022

Njësia Rezervë e Policisë së Specializuar të EULEX-it largohet nga Kosova

18 korrik2022

EULEX-i i bashkohet institucioneve të Kosovës dhe organizatave ndërkombëtare për t’i mbështetur Lojërat Sportive Paraolimipike 2022

17 korrik2022

EULEX-i organizoi punëtorinë e parë për zhvillimin e karrierës në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës

15 korrik2022

“Konvoji i EULEX-it për Ukrainën” në mbështetje të Ukrainës dhe popullit të saj

12 korrik2022

Fjalimi i Shefit të Misionit gjatë aktivitetit “Konvoji i EULEX-it për Ukrainën”

12 korrik2022

EULEX-i e prezantoi Raportin Monitorues të tij “Vlerësimi i trajtimit të rasteve të dhunimit nga sistemi i drejtësisë në Kosovë”

06 korrik2022

Prezantimi i Raportit Monitorues të EULEX-it: “Vlerësimi i trajtimit të rasteve të dhunimit nga sistemi i drejtësisë në Kosovë”

06 korrik2022

Fjalimi i Shefit të Misionit gjatë prezantimit të Raportit Monitorues të EULEX-it: “Vlerësimi i trajtimit të rasteve të dhunimit nga sistemi i drejtësisë në Kosovë”

06 korrik2022

Njësia Policore e Specializuar dhe Njësia Rezervë e Policisë së Specializuar të EULEX-it i bashkohen Marshimit të Dancon

04 korrik2022

EULEX-i pret në vizitë një delegacion të zyrtarëve të lartë nga Gjermania

29 qershor2022

Njësia Policore e Specializuar Rezervë e EULEX-it kryen një marshim me ngarkesë

27 qershor2022

Kurs taktik mjekësor për Njësinë Policore të Specializuar dhe Njësinë Policore të Specializuar Rezervë të EULEX-it

24 qershor2022

EULEX-i priti në vizitë një grup të zyrtarëve policorë gjermanë nga Rajna Veriore - Vestfalia

23 qershor2022

Udhëheqësja e Divizionit të Burimeve Njerëzore në EULEX ndanë përvojën e Misionit në punëtorinë mbi komunikimin strategjik dhe përfaqësimin e grave në misionet civile të PPSM

21 qershor2022

EULEX-i mbështetë Cycle Kosovo for Children 2022

20 qershor2022

NjPS dhe NjPSR e EULEX në trajnim të përbashkët me NjSSh të KFOR

17 qershor2022

EULEX-i pret për vizitë një grup studentësh nga Kolegji Universitar i Amsterdamit

17 qershor2022

EULEX-i dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi e prezantuan Raportin e Dytë për Monitorimin e seancave gjyqësore nga qytetarët

14 qershor2022

EULEX-i i bashkohet Paradës së Krenarisë në Prishtinë

10 qershor2022

EULEX-i trajnon zëdhënës dhe zyrtarë për media të institucioneve kosovare të sundimit të ligjit në fushën e komunikimit digjital dhe gazetarisë mobile

09 qershor2022

Xhandarmët e Njësisë Rezervë të Policisë së Specializuar të EULEX-it u nderuan me medalje për shërbim në PPSM (CSDP)

09 qershor2022

EULEX-i priti Delegacionin COWEB nga Këshilli i Bashkimit Evropian

01 qershor2022

EULEX-i shënon fillimin e javës së zhvillimit të qëndrueshëm të Kosovës me një aktivitet për mbjelljen e drurëve

31 maj2022

Donacion nga EULEX-i për shoqatën e grave Moravski Biser dhe Rebus

24 maj2022

Fjalim nga PL/NP Josep Borrell Formësimi i PPSM civile për të ardhmen

24 maj2022

Ekspertët mjekoligjorë të EULEX-it janë duke e mbështetur Institutin e Mjekësisë Ligjore në punën në terren gjatë kërkimeve për personat e pagjetur në Kosovë dhe Serbi

23 maj2022

EULEX-i pret për vizitë një grup studentësh nga Kolegji Universum

20 maj2022

EULEX-i mundësoi tryezën e rrumbullakët për mbështetjen e viktimave të mitura të trafikimit me qenie njerëzore

19 maj2022

Zëvendësshefi i EULEX-it takoi Zëvendësministrin e Punëve të Jashme të Republikës Çeke

18 maj2022

Udhëheqësja e Njësisë Korrektuese të EULEX-it takoi zëvendësuesin e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës

18 maj2022

EULEX-i mbështetë trajnimin e CEPOL-it "Bashkëpunimi ndërkombëtar për zbatimin e ligjit në luftimin e krimit të organizuar "

18 maj2022

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

17 maj2022

EULEX-i organizon Fushatën e 12-të të dhurimit të gjakut në mbështetje të Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut

16 maj2022

Intervistë e Shefit të EULEX-it me SKY TG24

13 maj2022

EULEX-i shënon Ditën e Evropës me paradë

09 maj2022

Shefja e Zyrës për Shtyp dhe Informim Publik të EULEX-it u ftua si mysafire për të ligjëruar në Kolegjin Universum

29 prill2022

EULEX-i priti një grup të policëve nga Gjermania

29 prill2022

Njihuni me Heidi Heggdal, një gjyqtare norvegjeze e cila iu bashkua Njësisë së EULEX-it për Monitorimin e Rasteve

28 prill2022

Rishikimi i mbetjeve mortore në morgun e Prishtinës: Rruga përpara

27 prill2022

Policia e Kosovës dhe EULEX-i mbajtën një ushtrim fushor të përbashkët në kampin “Vrella”

19 prill2022

EULEX-i dhe Kryeprokurori i Pejës e organizuan një tryezë të rrumbullakët për Projektligjin për Armët e zjarrit

14 prill2022

EULEX-i i mbështet komunat e Mitrovicës së Jugut dhe Mitrovicës së Veriut me anë të donacioneve të automjeteve dhe pajisjeve të TI-së

14 prill2022

Reportazh i TVP3 të Polonisë lidhur me Njësinë Policore të Specializuar të EULEX-it

07 prill2022

Pikëkalimet e përbashkëta në Merdarë dhe Mutivodë tani plotësisht funksionale

05 prill2022

EULEX-i bashkë-organizator i një punëtorie për mbrojtjen e gjyqtarëve dhe prokurorëve që merren me rastet e korrupsionit

04 prill2022

Trembëdhjetë officerë të Shërbimit Korrektues të Kosovës u certifikuan si instruktorë për reanimim bazik pas trajnimit të EULEX-it

02 prill2022

EULEX-i dhe KFOR-i kryejnë stërvitje të përbashkët

31 mars2022

EULEX-i i dhuron një automjet dhe pajisje TI-së Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme

31 mars2022

Intervistë e Shefit të EULEX-it në Klan Kosova

28 mars2022

Mbetjet mortore të shtatë personave të pagjetur nga masakra në Krushë të Vogël ju dorëzuan familjeve të tyre

28 mars2022

Shefi i EULEX-it takoi ministrin për Komunitete dhe Kthim

01 mars2022

Donacion i EULEX-it për OJQ-në “Qendra Burimore për Personat e Zhdukur”

01 mars2022

EULEX-i mbështetë nxënës dhe institucione arsimore lokale përmes donacioneve në Prishtinë, Gjilan dhe Shillovë

28 shkurt2022

EULEX mbështetë Agjencinë e Regjistrimit Civil me një donacion të përbërë prej automjeteve dhe pajisjeve të Teknologjisë Informative

21 shkurt2022

Vizitë e ekspertit të burgjeve nga ShVJE në Kosovë

16 shkurt2022

Fjalimi i Shefit të Misionit në Konferencën Vjetore të Prokurorëve 2022 më 11 shkurt 2022

16 shkurt2022

#FieldVision: Në Kosovë, shërimi i plagëve të luftës është një detyrë e përditshme

14 shkurt2022

EULEX-i dhe Oda e Avokatëve të Kosovës bashkë-organizuan punëtorinë për sfidat e sistemit të drejtësisë në rajonin e Mitrovicës

03 shkurt2022

EULEX-i i dhuroi Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicë materiale të nevojshme për prodhimin e karrigeve

03 shkurt2022

Ekspertët Mjeko-ligjorë të EULEX-it vazhdojnë punën e tyre për ta përcaktuar fatin e të zhdukurve

31 janar2022

Punëtori e përbashkët për kontrollin e turmave dhe trazirave ndërmjet Njësisë Policore të Specializuar të EULEX-it dhe Njësisë Shumëkombëshe të Specializuar të KFOR-it

12 janar2022

Shefi i Shtyllës për Mbështetje Operative të EULEX-it u takua me Zëvendëskomandantin e KFOR-it

12 janar2022