Lajme

Njësia Policore e Specializuar dhe Njësia Rezervë e Policisë së Specializuar të EULEX-it i bashkohen Marshimit të Dancon

04 korrik 2022

Më 2 korrik, 23 pjesëtarë të Njësisë të Policisë së Specializuar të EULEX-it dhe 35 xhandarmë të Njësisë Rezervë të Policisë së Specializuar të EULEX-it morën pjesë në Marshimin e Dancon, të organizuar në Kosovë.

Ky marshim, i cili u organizua nga kontingjenti danez, i bëri bashkë mbi 800 trupa dhe forca të huaja nga disa vende të ndryshme, të cilët marshuan për 22 kilometra.