Lajme

2019 Lajme

2019

Policia e Kosovës e përfundoi vizitën studimore në Komandën e Shtabit të Karabinierëve Italianë për Mbrojtjen e Mjedisit

27 dhjetor2019

EULEX-i e organizoi aktivitetin tradicional bamirës për të mbledhur fonde për Kryqin e Kuq të Kosovës

23 dhjetor2019

Intervistë e Njësisë së Monitorimit të Rasteve të EULEX-it për KTV

23 dhjetor2019

Zëvendës Komandanti-Shefi i Policisë Nacionale të Polonisë e vizitoi Njësinë Policore të Specializuar të EULEX-it

19 dhjetor2019

Takim përgatitor i organizuar nga EULEX-i për prokurorët dhe ndërmjetësuesit e Kosovës

17 dhjetor2019

EULEX-i i përmbylli fushatën “16 Ditë të Aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore”

11 dhjetor2019

Përfaqësuesja e EULEX-it flet në Kuvendin vjetor të Shoqatës së Grave në Shërbimin Korrektues të Kosovës

11 dhjetor2019

EULEX-i ia prezanton përfaqësuesve të Shteteve Anëtare të BE-së punën e tij të ndërlidhur me Shërbimin Korrektues të Kosovës si dhe gjetjet e raportit nga monitorimi i rasteve

06 dhjetor2019

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit u takua me Zv. Drejtoreshën Ekzekutive të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

05 dhjetor2019

Studentë të Universitetit të York-ut e vizituan EULEX-in

05 dhjetor2019

Fjala e Ushtruesit të Detyrës së Shefit të EULEX-it me rastin e njëzetvjetorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës

05 dhjetor2019

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit EULEX, Cezary Luba u takua me Komandantin e ri të KFOR-it, Gjeneral Major Michele Risi

04 dhjetor2019

U emërua Shefi i ri i EULEX-it

29 nëntor2019

EULEX-i e bashkë-organizoi një punëtori për luftimin e krimeve mjedisore

29 nëntor2019

Studentë të kolegjit hungarez për studime të avancuara të politikave të sigurisë e vizituan EULEX-in

28 nëntor2019

Eksperti i EULEX-it flet në Takimin e 12-të Rajonal të Rrjetit të Ekspertëve të Armëve në Evropën Juglindore

28 nëntor2019

Këshilltari për Politika i EULEX-it mbajti një ligjëratë në Qendrën për Studime të Larta të Mbrojtjes në Romë

27 nëntor2019

Ma thuaj me kohë – EULEX-i i shënon 16 ditë të aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore

25 nëntor2019

Më përqafo Kosovë – Ekspozitë fotografike nga Karin Brongers në Shtëpinë e Evropës

21 nëntor2019

EULEX-i shënon tridhjetëvjetorin e Konventës së Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Fëmijëve

20 nëntor2019

Një grup i diplomatëve gjermanë e vizituan EULEX-in

15 nëntor2019

Monitoruesi i EULEX-it për drejtësinë flet në një seminar të organizuar nga OSBE-ja për mënyrën e fuqizimin të reagimeve të sundimit të ligjit kundër terrorizmit

15 nëntor2019

Kontingjenti i Italisë në EULEX përkujton viktimat nga rrëzimi i avionit në vitin 1999 në Kosovë

12 nëntor2019

Zëdhënësja e EULEX-it foli në seminarin e Shkollës së Gazetarisë për Gjyqtarët në Maqedoninë e Veriut

11 nëntor2019

Pjesëtarë të Njësisë së Specializuar të Policisë të EULEX-it dhuruan gjak në spitalin në pjesën veriore të Mitrovicës

08 nëntor2019

EULEX-i dhe Departamenti i Lartmadhërisë së Saj i të Hyrave dhe Doganës e bashkë-organizuan një vizitë studimore në Britani të Madhe për ta mbështetur Menaxhimin e Kufirit në Kosovë

08 nëntor2019

EULEX-i i informon ekspertët e TAIEX-it për gjetjet nga monitorimi i rasteve të korrupsionit dhe krimit të organizuar

08 nëntor2019

Një pjesëtar i stafit nga Njësia mjekësore e EULEX-it ligjëron në një kurs për sigurinë mjekësore për zyrtarë të sigurisë në Tbilisi, Gjeorgjia

06 nëntor2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it u takua me një delegacion të policisë së Suedisë

06 nëntor2019

EULEX-i organizon vizitë studimore në Finlandë dhe trajnim për një ekip nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

04 nëntor2019

Përfaqësuesja e EULEX-it mori pjesë në debatin për personat e zhdukur

31 tetor2019

Ndejë lamtumirëse për Ushtruesin e detyrës së Shefit në largim të EULEX-it, Bernd Thran

31 tetor2019

EULEX-i merr pjesë në takimin vjetor të personave kyç për çështje gjinore i mbajtur në Bruksel

31 tetor2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit në largim të EULEX-it mban një varg takimesh lamtumirëse

30 tetor2019

Zëdhënësja e EULEX-it flet para studentëve të Universitetit LUISS me bazë në Romë

22 tetor2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të Misionit takon Kryetarin në largim të Kuvendit të Kosovës

17 tetor2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së NJSHS

16 tetor2019

Ushtruesi i detyrës së shefit të EULEX-it ne largim mbajti takim lamtumirës me Presidentin Hashim Thaçi

16 tetor2019

U.D. Zëvendësshefi i EULEX-it takoi delegacionin nga Bundestagu gjerman

10 tetor2019

EULEX-i mbështetë paradën e krenarisë 'Për kon t’rreh zemra' në Prishtinë

10 tetor2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it takoi Ambasadorin e Austrisë

07 tetor2019

EULEX-i organizoi një punëtori për sigurinë në burgje në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

04 tetor2019

Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it u takua me Zëvendës-komandantin në largim dhe atë në ardhje të KFOR-it

03 tetor2019

Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it u takua me Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë

01 tetor2019

Komandanti i Operacioneve Civile e përmbylli vizitën e tij në Kosovë

01 tetor2019

Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it e priti një delegacion të Bavarisë

30 shtator2019

EULEX-i bashkë-organizon seminar të trajnimit për trajnerët e ardhshëm në Shërbimin Korrektues të Kosovës

25 shtator2019

Filluan ligjëratat nëpër shkolla si pjesë e fushatës “Ma thuaj me kohë”

24 shtator2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të Misionit EULEX priti Ambasadorin e ri të Britanisë në Kosovë

18 shtator2019

Ceremonia e ndarjes së medaljeve për Njësinë Policore të Specializuar

13 shtator2019

Donacionet e EULEX-it për Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale/Institutin Special në Shtime dhe shkollën

13 shtator2019

Mesazh nga Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it me rastin e njëzetvjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës

06 shtator2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it mbanë takime të ndara me Presidentin e Policisë së Republikës Çeke dhe me Zëvendësdrejtorin e përgjithshëm të Policisë së Sllovenisë

05 shtator2019

Të bësh ndryshimin – punonjësi i EULEX-it nderohet me plaketë mirënjohjeje nga Dogana e Kosovës

04 shtator2019

U.D. Shef i Misionit EULEX u takua me një delegacion gjerman

03 shtator2019

Një grup nga Organizata Demokracia në Evropë vizitojnë EULEX-in

03 shtator2019

EULEX-i merr pjesë në konferencën vjetore në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Viktimave të Zhdukjeve të Detyruara

27 gusht2019

EULEX-i i jep donacion Drejtorisë së Mirëqenies Sociale të Komunës së Prishtinës

27 gusht2019

Trajnim mjekësor në Qendrën Edukuese-Korrektuese në Lipjan

26 gusht2019

EULEX-i merr pjesë në një ushtrim të përbashkët për kontrollimin e turmave dhe trazirave me PK-në dhe KFOR-in

23 gusht2019

EULEX-i i dhuron automjete dhe pajisje Stacionit të Zjarrfikësve në Leposaviq

22 gusht2019

EULEX-i i dhuron pajisje Drejtorisë së Teknikës Kriminalistike të Policisë së Kosovës

16 gusht2019

Ligjëratë e u.d. Shefit të EULEX-it në Akademinë Ndërkombëtare Verore në Kosovë

15 gusht2019

Ministrisë së Administratës Publike i dhurohen automjete

14 gusht2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të EULEX-it u takua me Ministrin e Drejtësisë për ta diskutuar vazhdimin e punës së përbashkët

13 gusht2019

EULEX-i dhuron pajisje dhe orendi për strehimoren e grave në Novobërdë

09 gusht2019

U.D. Shefi i EULEX-it u takua sot në Prishtinë me Shefin e Operacioneve dhe Misioneve në Selinë e NATO-s

08 gusht2019

Njësia e EULEX-it për monitorimin e rasteve vijoi një seminar dyditor të organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës mbi temën e funksionalizimit të departamenteve speciale.

02 gusht2019

EULEX-i organizon diskutim në tryezë të rrumbullakët me Shoqatën e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës për fuqizimin e grave

02 gusht2019

EULEX-i mban trajnim mjekësor në Qendrën e Paraburgimit të Prishtinës

31 korrik2019

Donacioni i EULEX-it Ministrisë së Punëve të Brendshme

25 korrik2019

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit, Bernd Thran mban takim njohës me Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi

23 korrik2019

EULEX-i organizoi një punëtori për sigurinë në burgje në Qendrën e Paraburgimit në Lipjan

23 korrik2019

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit, Bernd Thran u takua me Ministrin e Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa

22 korrik2019

Përvoja e Akademisë Verore për Fëmijë në EULEX

19 korrik2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të Misionit, z. Bernd Thran mban takim njohës me Kryeministrin Ramush Haradinaj

19 korrik2019

Ushtruesi i detyrës së Shefit të Misionit u ligjëron studentëve të “Akademisë verore ndërkombëtare të Kosovës”

17 korrik2019

Intervista e Shefes në largim të EULEX-it me KTV dhe Koha Ditore

16 korrik2019

Shefja në largim e EULEX-it në takime lamtumirëse me zyrtarë kosovarë dhe liderë partiakë

15 korrik2019

Ndeja lamtumirëse për Shfen në largim të EULEX-it Alexandra Papadopoulou

15 korrik2019

EULEX-i i dhuron Këshillit Gjyqësor të Kosovës pajisje të TI-së

12 korrik2019

Konferenca YOUNG - Pikëpamjet e rinisë për të ardhmen e Kosovës

05 korrik2019

Studentë nga Universiteti i Karolinës së Veriut vizitojnë EULEX-in

03 korrik2019

EULEX-i mbanë trajnime mjekësore për stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës

02 korrik2019

Intervistë e Shefes së EULEX-it, Alexandra Papadopoulou, me transmetuesin e Austrisë ORF

25 qershor2019

Zëvendës shefi i Misionit EULEX takoi nënkryetarin e Bordit Ndërkombëtar të Kontrollit të Narkotikëve të OKB-së

24 qershor2019

Studentë të Universitetit të Essex-it e vizituan EULEX-in

21 qershor2019

Zëvendës-shefi i EULEX-it e priti një delegacion të Unionit të Seniorëve të CDU-së në Baden-Württemberg

20 qershor2019

Zëvendës-shefi i EULEX-it e vizitoi PPK-në e dytë të financuar nga BE-ja në Kosovë

20 qershor2019

Stafi i EULEX-it merr pjesë në fushatën për dhurim të gjakut “Gjak i sigurt për të gjithë”

18 qershor2019

EULEX-i pret studentë nga Universiteti i Amsterdamit

17 qershor2019

EULEX-i organizoi një punëtori për sigurinë në burgje në Qendrën e Paraburgimit në Pejë

14 qershor2019

Studentë të Kolegjit Universitar të Amsterdamit e vizituan EULEX-in

13 qershor2019

Shefja e Misionit zj. Papadopoulou takoi Ambasadorin e Irlandës

12 qershor2019

EULEX-i merr pjesë në eventin ‘Çiklizmi rreth Kosovës për fëmijët’ 2019

11 qershor2019

Ligjëratë në Akademinë Kombëtare Austriake të Mbrojtjes

10 qershor2019

Zëvendës Shefi i Misionit u takua me përfaqësuesit e Ambasadës ë Australisë në Vjenë

06 qershor2019

Studentë nga Prizreni u pritën në EULEX

31 maj2019

Takim i delegacionit nga Kroacia me Shefen e Misionit EULEX Kosova

22 maj2019

EULEX-i organizon trajnim në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan

21 maj2019

EULEX-i organizoi vizitë studimore në institucionet korrektuese të Suedisë

15 maj2019

EULEX-i e kremtoi Ditën e Evropës në Prishtinë dhe Bruksel

14 maj2019

EULEX-i dhuron veshmbathje për nevoja të strehimores për gra në Novobërdë

13 maj2019

Studentë të Universitetit të Amsterdamit e vizituan selinë e EULEX-it

03 maj2019

Local staff reception

30 prill2019

Shefja e EULEX-it në takimin e tretë të Bordit të Drejtësia 2020

19 prill2019

Shefja e Misionit EULEX u foli nxënësve për Ditën kushtuar BE-së

18 prill2019

Studentë nga Peja e vizituan EULEX-in

15 prill2019

EULEX-i i dhuron pajisje për zyrë Qendrës për Ndërmjetësim në Mitrovicë

10 prill2019

Nxënës nga Kosova dhe Gjermania vizitojnë EULEX-in

09 prill2019

Siguria mjekësore në veprim

09 prill2019

EULEX-i organizoi një punëtori për sigurinë e burgjeve në Qendrën e Paraburgimit në Mitrovicë

08 prill2019

EULEX-i dhe Policia e Kosovës në vizitë studimore në Vjenë

05 prill2019

EULEX-i i dhuron pajisje Këshillit Gjyqësor të Kosovës

29 mars2019

Studentë të REESAH e vizituan selinë e EULEX-it

28 mars2019

Zëvendës-shefi i Misionit u takua me deputetë të parlamentit gjerman

27 mars2019

Këshilltari i EULEX-it për MIK dhe Ministri i Punëve të Brendshme u informuan në Qendrën Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit

26 mars2019

Strategjia Kombëtare e re për Menaxhimin e Integruar të Kufirit (2019-2023)

25 mars2019

Studentë nga Gjilani u pritën në EULEX

22 mars2019

Shefja e Misionit Alexandra Papadopoulou mori pjesë në takimin e radhës të Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e ligjit

22 mars2019

Puna e EULEX-it në Bashkëpunimin policer ndërkombëtar

19 mars2019

EULEX-i e vazhdon traditën e bamirësisë për Kryqin e Kuq të Kosovës

13 mars2019

EULEX-i e organizoi takimin “Fuqizimi dhe ri-integrimi i grave: mbështetje ofruesit të shërbimeve për viktimat e dhunës, OJQ Të drejtat e grave”

12 mars2019

EULEX-i organizoi një punëtori për fuqizimin e oficereve korrektuese femra

11 mars2019

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas – 8 mars 2019

08 mars2019

Shefja e EULEX-it u takua me Përfaqësuesin e UNDP-së në Kosovë

21 shkurt2019

Heronj të pazëshëm që shpëtojnë jetë – Fushata e EULEX-it për dhurim të gjakut

15 shkurt2019

Grupi për Siguri dhe Barazi Gjinore dënon ashpër abuzimin e supozuar seksual të vajzës së mitur nga komuna e Drenasit dhe u bënë thirrje institucioneve të drejtësisë dhe zbatimit të ligjit qëtë respektojnë obligimet e tyre ligjore dhe etike

12 shkurt2019

Shefja e Misionit EULEX takoi Shefin e Zyrës Sllovake

08 shkurt2019

EULEX-i organizoi një punëtori për Shërbimin Korrektues të Kosovës me temë mbi sigurinë në burgje

07 shkurt2019

Shefja e EULEX-it u takua me Ministrin e Punëve të Brendshme

24 janar2019

Shefja e EULEX-it mori pjesë në takimin e dytë të iniciativës Drejtësia 2020

24 janar2019

Shefja e EULEX-it merr pjesë në takimin e Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e Ligjit

23 janar2019

Shefja e EULEX-it u takua me Shefin e Misionit të UNHCR-së në Kosovë

21 janar2019

Studentët e masterit nga Vjena u pritën në EULEX

17 janar2019

Shefja e Misionit EULEX u takua me Panelin për Shqyrtimin e të Drejtave të Njeriut

16 janar2019

EULEX-i e ka përfunduar procesin e dorëzimit të dosjeve të lëndëve tek autoritetet e Kosovës

14 janar2019