Lajme

Studentë nga Universiteti i Karolinës së Veriut vizitojnë EULEX-in

03 korrik 2019

Më 2 korrik, në EULEX u pritën rreth 20 studentë nga Universiteti i Karolinës së Veriut në qytetin Chapel Hill.

Shefja e Misionit EULEX Alexandra Papadopoulou foli para studentëve për Misionin, duke shpjeguar dallimet mes mandatit të kaluar dhe atij aktual. Vizitorët tonë po ashtu mësuan më shumë edhe për sundimin e ligjit në Kosovë dhe për punën e EULEX-it në vend.

Gjatë vizitës, studentët shtruan pyetje të rëndësishme dhe u bënë pjesë e bisedave aktive me Shefen e Misionit.

Shpresojmë të takohemi prapë vitin e ardhshëm!