Lajme

Siguria mjekësore në veprim

09 prill 2019

Kapaciteti i Planifikimeve dhe Veprimeve Civile (KPVC) ka prezantuar një kurs të sigurisë mjekësore për stafin ndërkombëtar të sigurisë të angazhuar nëpër misione / operacione të Politikës së Përbashkët për Siguri dhe Mbrojtje (PPSM).

Qëllimi është zbatimi i një trajnimi të standardizuar për stafin e sigurisë të KPVC PPSM dhe, njëkohësisht, sigurimi i standardizimit të pajisjeve për të gjithë misionet e PPSM.