Lajme

Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it e priti një delegacion të Bavarisë

30 shtator 2019

Më 30 shtator, Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it, Bernd Thran, i priti përfaqësuesit e Parlamentit të Bavarisë. Z. Thran i njoftoi përfaqësuesit e këtij delegacioni për mandatin e EULEX-it, si dhe për sfidat dhe sukseset e këtij Misioni.