Lajme

Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it u takua me Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë

01 tetor 2019

Më 1 tetor, Ushtruesi i detyrës Shef i EULEX-it, Bernd Thran e mbajti një takim njohës me Ambasadoren e re të Kroacisë në Kosovë, Danijela Barišić. Bashkëbiseduesit shkëmbyen pikëpamje lidhur me zhvillimet aktuale dhe për punën e ardhshme të këtij Misioni.