Lajme

Puna e EULEX-it në Bashkëpunimin policer ndërkombëtar

19 mars 2019

EULEX-i fasiliton në mënyrë aktive shkëmbimin e informatave mes Policisë së Kosovës dhe Interpol-it dhe Europol-it. Shikojeni reportazhin e KTV-së dhe mësoni më shumë rreth punës tonë për bashkëpunimin policor ndërkombëtar!