Lajme

Zëvendës-shefi i EULEX-it e priti një delegacion të Unionit të Seniorëve të CDU-së në Baden-Württemberg

20 qershor 2019

Më 20 qershor, Zëvendës-shefi i Misionit, Bernd Thran, së bashku me Këshilltaren Politike të EULEX-it, Ismije Beshiri ishin nikoqirë të një delegacioni të Unionit të Seniorëve të CDU-së në Baden-Württemberg.

Ata diskutuan për mandatin e këtij Misioni dhe për zhvillimet politike në Kosovë dhe në rajonin e gjerë, si dhe shkëmbyen pikëpamje të ndërsjella drejtpërsëdrejti me z. Thran dhe me Zj. Beshiri.