Lajme

Intervistë e Njësisë së Monitorimit të Rasteve të EULEX-it për KTV

23 dhjetor 2019

A keni ditur se në kuadër të mandatit të tij të ri, EULEX-i i monitoron rastet dhe gjykimet e përzgjedhura, si dhe jep rekomandime se si të përmirësohet sistemi i drejtësisë?

Në intervistën e transmetuar në KTV më 21 dhjetor, Shefi i Njësisë për Monitorimin e Rasteve, Hubert van Eck Koster dhe Monitoruesi Mobil, Laurentiu Dumitrica i theksuan trendet e përmirësimeve dhe sfidat aktuale në sistemin gjyqësor të Kosovës.