Lajme

Donacion nga EULEX-i për shoqatën e grave Moravski Biser dhe Rebus

24 maj 2022

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) i dhuroi sot një automjet dhe pajisje të TI-së shoqatës së grave Moravski Biser dhe OJQ Rebus në Komunën e Parteshit për të mbështetur punën e tyre të përditshme.

Donacioni u nda në selinë e EULEX-it në Prishtinë.