Lajme

Shefja e Misionit , Znj. Alexandra Papadopoulou, dhe Zëvendësshefi i Misionit, Bernd Thran, janë takuar sot me Avokatin e Popullit, Z. Hilmi Jashari.

20 tetor 2016

Ata kanë diskutuar për forcimin e bashkëpunimit në mes të Institucionit të Avokatit të Popullit në Kosovë, me fokus në mbrojtjen dhe  promovimin e të drejtave të njeriut.