Lajme

Shefja e Misionit takon Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit

01 nëntor 2016

Sot, Shefja e Misionit EULEX takoi Drejtorin e ri të Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli. Të dy u zotuan për vazhdimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit të mirë mes Agjencisë dhe EULEX-it. Z. Havolli foli rreth objektivave kryesore të Agjencisë, si dhe rreth sfidave me të cilat Agjencia përballet në punën e saj.