Lajme

Shefja e EULEX-it u takua me Komandantin e KFOR-it

15 shtator 2016

Shefja e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit ne Kosovë (EULEX) zj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me Komandantin e KFOR-it Giovanni Fungo, në Shtabin e KFOR-it. Gjatë këtij takimi ata diskutuan për zhvillimet e fundit në Kosovë dhe për bashkëpunimin ndërmjet KFOR-it dhe EULEX-it.