Lajme

EULEX- i bashkohet Paradës së Krenarisë 2024 në Prishtinë

08 qershor

Më 8 qershor 2024, Shefi i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX), Giovanni Pietro Barbano dhe disa pjesëtarë të tjerë të stafit të EULEX-it morën pjesë në Paradën e Krenarisë në Prishtinë në mbështetje të drejtave të komuniteteve LGBTIQ+.