Lajme

Shefja e Misionit EULEX takon një delegacion nga Grupi Britanik i Unionit Ndër-Parlamentar

17 shkurt 2017

Një delegacion nga Grupi Britanik i Unionit Ndër-Parlamentar vizituan Misionin EULEX Kosova ku u takuan me Shefen e Misionit zj. Alexandra Papadopoulou. Gjatë këtij takimi ata u informuan rreth mandatit dhe aktiviteteve të Misionit dhe shkëmbyen pikëpamje në lidhje me progresin dhe sfidat e Kosovës në fushën e sundimit të ligjit.