Lajme

EULEX-i jep donacione për institucionet e Kosovës

19 shtator 2017

EULEX-i i ka dorëzuar dy automjete Zyrës së Kryeministrit të Kosovës dhe dy automjete Institutit për Mbrojtjen e Monumenteve si donacione për këto institucione. EULEX-i e ka një traditë të gjatë të dhurimit të automjeteve dhe pajisjeve tjera institucioneve të Kosovës në mbështetje të iniciativave për ndërtimin e kapaciteteve dhe zbatimit të praktikave më të mira.