Lajme

Unioni Rinor i CDU-së e vizitoi EULEX-in

10 nëntor 2017

Dje, një grup prej njëzet anëtarëve të Unionit Rinor të CDU-së nga Oberfranken e vizituan selinë e EULEX-it në Prishtinë.

Ata u pritën nga Zv. Shefi i Misionit, Bernd Thran dhe Gunnar Eichholz nga Zyra Politike të cilët e njoftuan këtë grup lidhur me mandatin e EULEX-it, sukseset e tij, sfidat dhe rolin e tij në kuadër të pranisë së gjerë të BE-së në Kosovë. Prezantimet u pasuan nga një diskutim i gjallë.