Lajme

Shefja e Misionit takon Prof. Dr. Jan De Groof

03 mars 2017

Sot, Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou zhvilloi takim me Prof. Dr. Jan De Groof, Kryesues për arsim në UNESCO dhe Kryetar i Shoqatës evropiane për arsim, ligj dhe politika. Gjatë këtij takimi, zj. Papadopoulou e informoi Profesorin De Groof rreth mandatit aktual të Misionit dhe rreth përpjekjeve për fuqizimin e sundimit të ligjit në Kosovë.