Lajme

Shefja e Misionit EULEX u takua me Ministrin e ri të Punëve të Brendshme

21 shtator 2017

Shefja e Misionit të BE-së për Sundimi të Ligjit në Kosovë (EULEX) Alexandra Papadopoulou u takua me Ministrin e ri të Punëve të Brendshme të Kosovës Flamur Sefaj. Papadopoulou e theksoi vazhdimin e bashkëpunimit ndërmjet këtij Misioni dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB) drejt fuqizimit të institucioneve të sundimit të ligjit në Kosovë.

Papadopoulou e uroi Ministrin e ri të Punëve të Brendshme. Ajo u shpreh për vazhdimin e mbështetjes së kësaj Ministrie dhe e theksoi rëndësinë e avancimit të bashkëpunimit EULEX-MPB.