Lajme

Shefja e Misionit EULEX u takua me Ambasadorin e Sllovenisë

19 shtator 2017

Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou u takua sot me Ambasadorin e ri të Sllovenisë në Kosovë SH.T. Bojan Bertoncelj.  Zj. Papadopoulou e njoftoi atë lidhur me mandatin e këtij Misioni dhe për angazhimet për t’i fuqizuar institucionet e sundimit të ligjit në Kosovë, ndërsa Ambasadori Bertoncelj e ri-konfirmoi përkushtimin afatgjatë të Sllovenisë ndaj EULEX-it.