Lajme

Ministri i Punëve të Jashtme të Finlandës e vizitoi EULEX-in

12 tetor 2017

Dje, Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Finlandës, z. Timo Soini.

Zj. Papadopoulou bashkë me Ministrin shkëmbyen pikëpamje lidhur me situatën e tanishme në Kosovë dhe e njoftoi lidhur me mandatin e këtij Misioni dhe angazhimet e tij për të ndihmuar në fuqizimin e institucioneve të sundimit të ligjit në Kosovë. Po ashtu, ajo e falënderoi Ministrin për kontributin e vlefshëm të Finlandës në EULEX.