Lajme

Zëvendës-Shefi i Misionit u takua me zyrtarë të Shtabit të NATO-s nga SHAPE

19 shtator 2017

Sot në mëngjes, Zv-Shefi i Misionit EULEX Bernd Thran u takua me z. Harald Hiorth dhe z. Rob Kam nga Qendra e Menaxhimit të Përgjithshëm të Krizave dhe Operacioneve e Shtabit Suprem të Fuqive Aleate për Evropë (SHAPE) dhe me Marta Przenioslo, Zëvendës Këshilltare Politike e Komandantit të KFOR-it.

Ata i diskutuan zhvillimet aktuale të sigurisë dhe politike në Kosovë dhe bashkëpunimin ndërmjet KFOR-it dhe EULEX-it.