Lajme

Zyra për shtyp dhe informim publik jep ligjëratë rreth menaxhimit të krizës

23 shkurt 2017

Sot, Shefja e Zyrës së EULEX-it për shtyp dhe informim publik, Dragana Nikolic-Solomon, dha një ligjëratë me temën “Menaxhimi i krizave” në një seminar ndërkombëtar për komunikimin e krizave në institucione publike dhe organizata, i organizuar nga Akademia evropiane për tatime, ekonomi dhe ligj në Berlin.

Ky seminar praktik, i përqendruar në temat e parandalimit të krizave, strategjive për kontrollimin e dëmeve, dhe zgjidhjen e krizave, u vijua nga zëdhënës të institucioneve të BE-së, OKB-së dhe të institucioneve të tjera ndërkombëtare.