Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerKomunikata për Media

Komunikata për Shtyp

Tetor

EULEX-i ua prezanton përfaqësuesve të institucioneve të Kosovës për sundimin e ligjit raportin me gjetjet nga monitorimi i rasteve

09 tetor

Më 8 tetor, EULEX-i e prezantoi para Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, Zëvendës-kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës...

Shtator

Punëtoria e organizuar nga EULEX-i fuqizon kapacitetet e prokurorëve specialë dhe zyrtarëve ligjorë për ndjekjen penale të rasteve të terrorizmit

26 shtator

Me qëllim të fuqizimit të kapaciteteve të Prokurorisë Speciale të Kosovës për trajtimin efektiv të sfidave emergjente gjatë ndjekjes penale...

Me ceremoni të vendosjes së kurorës, EULEX-i dhe Policia e Kosovës nderojnë Audrius Šenavičius, i vrarë në detyrë

19 shtator

Më 19 shtator 2013, zyrtari doganor i EULEX-it Audrius Šenavicius humbi jetën kur persona të panjohur shtënë me armë zjarri ndaj automjetit të tij në veri të Kosovës...

Fillon fushata sensibilizuese “Ma thuaj me kohë” për të theksuar rëndësinë e ruajtjes së provave biologjike në rastet e dhunës seksuale

09 shtator

Instituti i Mjekësisë Ligjore në partneritet me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in e nisën sot një fushatë sensibilizuese të quajtur...

Gusht

Dita Ndërkombëtare e Viktimave të Zhdukjeve të Detyrueshme

30 gusht

Sot, ne e përkujtojmë Ditën Ndërkombëtare të Viktimave të Zhdukjeve të Detyrueshme, duke e ngritur vetëdijesimin për plojën e të pagjeturve dhe familjeve të tyre në mbarë botën dhe duke u ri-zotuar për zbardhjen e fatit të Zhdukurve

Korrik

Konferenca YOUNG - Pikëpamjet e rinisë për të ardhmen e Kosovës

05 korrik

Rinia dhe pikëpamjet e saj për të ardhmen e Kosovës ishte tema e konferencës njëditore e cila u organizua nga EULEX dhe u mbajt më 27 qershor 2019...

Maj

Deklaratë për shtyp: Raportimet e mediave lidhur me përfshirjen e EULEX-it në operacionin e Policisë së Kosovës në veri

31 maj

Për sa i përket raportimeve të fundit të cilat janë publikuar sot në një numër të mediumeve, EULEX-i dëshiron të theksojë se ky Mision nuk ka qenë asnjëherë dhe në asnjë mënyrë i përfshirë në operacionin e Policisë së Kosovës...

Drejtësi dhe mbrojtje për të gjithë – EULEX-i e shënon Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë

17 maj

Për ta shënuar Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë (IDAHOT), EULEX-i do ta ngrejë dhe valojë Flamurin me ngjyrat e Ylberit në selinë e tij për ta ritheksuar zotimin e BE-së për mbrojtjen e të drejtave...

Prill

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Dita Kombëtare për Personat e Pagjetur: Përkushtimi i EULEX-it për zgjidhjen e fatit të të pagjeturve vazhdon

27 prill

Në Ditën Kombëtare për Personat e Pagjetur, EULEX-i i përkujton personat që janë zhdukur dhe gjendjen e vështirë të familjeve të tyre në rrugëtimin për ndriçimin e fatit të personave të pagjetur në Kosovë.

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së e vizitoi Kosovën

03 prill

Komandanti i Operacioneve Civile të BE-së, z. Vincenzo Coppola, e vizitoi Kosovën më 2 dhe 3 prill. Ai u takua me Presidentin Hashim Thaçi, Kryeministrin Ramush Haradinaj dhe Ministrin e Drejtësisë Abelard Tahiri...

Për komunikatat për media më të hershme klikoni më poshtë:
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

këtu.

Zyra për Informim