Komunikata për Shtyp

2018 Komunikata për Shtyp

2018

Komunikata për Shtyp

Deklarata e EULEX-it në Lidhje me Raportin e Mediave

03 korrik 2018

MANDATI I RI I EULEX-it

08 qershor 2018

Takimi i Bordit të Përbashkët Koordinues për Sundimin e Ligjit mbajtur në Prishtinë

29 maj 2018

Aleancat për solidaritet – EULEX-i e shënon ditën ndërkombëtare kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë

17 maj 2018

Në Prishtinë mbahet konferenca rajonale policore

17 maj 2018

EULEX-i për Ditën Kombëtare të Personave të Pagjetur - Qytetarëve të Kosovës u duhet përmbyllja për humbjen e dhimbshme të dashurve të tyre

27 prill 2018

Eichhorst në Prishtinë: BE-ja mirëpret njoftimin për fillimin e hartimit të Statutit të Asociacionit / Komunitetit të komunave me shumicë serbe në Kosovë

05 prill 2018

EULEX shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas – Insistim për progres

08 mars 2018

EULEX DËNON FUQISHËM VRASJEN E OLIVER IVANOVIC

16 janar 2018