Lajme

Prill

Shefja e Misionit EULEX u foli nxënësve për Ditën kushtuar BE-së

18 prill2019

Më 15 prill, Shefja e Misionit EULEX (SHM) Alexandra Papadopoulou e ka mbajtur një ligjëratë për vlerat, parimet dhe sfidat evropiane përpara nxënësve të Shkollës së Mesme Gjin Gazulli...

Siguria mjekësore në veprim

09 prill2019

Kapaciteti i Planifikimeve dhe Veprimeve Civile (KPVC) ka prezantuar një kurs të sigurisë mjekësore për stafin ndërkombëtar të sigurisë të angazhuar nëpër misione / operacione të Politikës së Përbashkët për Siguri dhe Mbrojtje (PPSM)...

EULEX-i dhe Policia e Kosovës në vizitë studimore në Vjenë

05 prill2019

Prej 26 deri 29 mars, Njësia e EULEX-it për Bashkëpunim Policor Ndërkombëtar (NJBPN) e ka mundësuar një trajnim ku morën pjesë kolegët nga Policia e Kosovës, në Shërbimin e Inteligjencës Kriminale në Austri...

Mars

EULEX-i i dhuron pajisje Këshillit Gjyqësor të Kosovës

29 mars2019

Sot, në kompleksin logjistik të EULEX-it në Prishtinë, Zëvendësshefi i Misionit EULEX Bernd Thran i dorëzoi Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK)...

Strategjia Kombëtare e re për Menaxhimin e Integruar të Kufirit (2019-2023)

25 mars2019

Këshilltari i Lartë i EULEX-it për Menaxhimin e Integruar të Kufirit, Alan Wilson mori pjesë në një punëtori për finalizimin e Strategjisë Kombëtare të...

Shefja e Misionit Alexandra Papadopoulou mori pjesë në takimin e radhës të Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e ligjit

22 mars2019

Më 20 mars, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, mori pjesë në takimin e radhës të Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e ligjit të cilin e mbledh rregullisht Kryeministri...

EULEX-i e organizoi takimin “Fuqizimi dhe ri-integrimi i grave: mbështetje ofruesit të shërbimeve për viktimat e dhunës, OJQ Të drejtat e grave”

12 mars2019

Më 7 mars 2019 EULEX-i mbajti një eveniment të titulluar “Fuqizimi dhe ri-integrimi i grave: mbështetje ofruesit të shërbimeve për viktimat e dhunës...

EULEX-i organizoi një punëtori për fuqizimin e oficereve korrektuese femra

11 mars2019

EULEX-i, në partneritet me Shoqatën e Grave në Shërbimin Korrektues të Kosovës (SHKK), e ka mbajtur një punëtori tri-ditore në Lipjan për fuqizimin e oficereve korrektuese femra drejt një ...

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas – 8 mars 2019

08 mars2019

Me rastin e kësaj dite, EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas me një porosi frymëzuese...

Shkurt

Heronj të pazëshëm që shpëtojnë jetë – Fushata e EULEX-it për dhurim të gjakut

15 shkurt2019

Organizimi i fushatës nga EULEX-i për dhurim të gjakut tani më është bërë traditë, shembull ky i treguar si i suksesshëm për vetëdijesim dhe promovim të kulturës...

EULEX-i organizoi një punëtori për Shërbimin Korrektues të Kosovës me temë mbi sigurinë në burgje

07 shkurt2019

EULEX-i organizoi në Qendrën në Dubravë një punëtori katërditore për Shërbimin Korrektues të Kosovës (ShKK) me temë mbi sigurinë në burgje...

Janar

Shefja e EULEX-it u takua me Ministrin e Punëve të Brendshme

24 janar2019

Sot, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, e vizitoi Ministrin e Punëve të Brendshme, z. Ekrem Mustafa. Ajo e ri-konfirmoi përkushtimin e EULEX-it për ta ndihmuar këtë Ministri dhe institucionet përkatëse të sundimit të ligjit...

Shefja e EULEX-it mori pjesë në takimin e dytë të iniciativës Drejtësia 2020

24 janar2019

Më 23 janar, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, mori pjesë në takimin e dytë të iniciativës Drejtësia 2020, këtë radhë e organizuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës në bashkëpunim të ngushtë me...

Shefja e EULEX-it merr pjesë në takimin e Forumit të nivelit të lartë për Sundimin e Ligjit

23 janar2019

Më 22 janar, Shefja e Misionit EULEX, Alexandra Papadopoulou, mori pjesë në një takim të Forumit të nivelit të Lartë për Sundimin e Ligjit të thirrur nga Kryeministri...

EULEX-i e ka përfunduar procesin e dorëzimit të dosjeve të lëndëve tek autoritetet e Kosovës

14 janar2019

EULEX-i ka përfunduar dorëzimin e dosjeve të policisë, prokurorisë dhe gjyqësorit tek autoritetet e Kosovës në dhjetor 2018...

Për komunikatat për media më të hershme klikoni vitin përkatës:
2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 

Zyra për Informim