Lajme

Një ekip i ekspertëve të EULEX-it u dërgua në lokacionin në Kizevak.

07 maj 2021

Një ekip prej tre ekspertëve i EULEX-it, një Koordinator për Zhvarrime, një Antropolog Forenzik dhe një Arkeolog Forenzik tashmë janë dërguar në lokacionin në Kizevak. Një Mjek Forenzik pritet t’i bashkohet ekipit të EULEX-it javën tjetër. Ne do të vazhdojmë të ofrojmë këshilla të ekspertëve për ekipet e Kosovës dhe Serbisë në terren në bashkëpunim me partnerët tjerë ndërkombëtarë dhe në përputhje me mandatin tonë.


Lexoni më shumë për atë se si u zbulua Kizevaku: https://www.eulex-kosovo.eu/?page=1,10,1267