Lajme

Njësia e Specializuar Policore e EULEX-it dhuron gjak në spitalin e Mitrovicës Veriore

17 shtator 2021

Më 15 shtator, rreth 20 pjesëtarë të Njësisë së Specializuar Policore të EULEX-it (NjSP) vullnetarisht dhuruan gjak në spitalin e Mitrovicës Veriore. Punëtorët shëndetësorë e mirëpritën këtë nismë dhe falënderuan NjSP të EULEX-it për kontributin e vlefshëm.