Lajme

Tweet nga Shefi i EULEX-it për takimin e tij me Presidenten Osmani

29 shtator 2021

Takim shumë të dobishëm sot me Presidenten Vjosa Osmani në lidhje me ngërçin në dy pikëkalimet e përbashkëta mes Kosovës dhe Serbisë. EULEX Kosova zbarkoi ekipe të vëzhgimit në të dy PKP para një jave dhe është i gatshëm të ndihmojë së bashku me KFOR-in.