Lajme

Shefi i EULEX, Lars-Gunnar Wigemark, tweet rreth zbarkimit të Misionit në veri të Kosovës

04 tetor 2021

"EULEX vazhdon të patrullojë dhe vëzhgojë situatën në Kosovën  veriore së bashku me NATO KFOR dhe me kërkesë të Policisë së Kosovës. Situata është stabile dhe regjimi i ri i letrave ngjitëse fillon të aplikohet nga të dyja anët nesër më 4 tetor. Ne do të monitorojmë edhe këtë.”