Lajme

Tweet rreth monitorimit të zbatimit të regjimit të letrave ngjitëse nga EULEX.

05 tetor 2021

Ekipet tona të monitorimit kanë vizituar të gjashtat Pikë-Kalimet e Përbashkëta mes Kosovës dhe Serbisë sot për të ekzaminuar fillimin e zbatimit të regjimit të ri të targave me letra ngjitëse. Sistemi i ri është duke funksionuar dhe qarkullimi ka rifilluar në të gjitha PKP.

EULEX do të vazhdojë të përcjellë zbatimin.