Lajme

EULEX vs Prokuroria: Shfrytëzimi i fuqisë së futbollit për ngritjen e vetëdijësimit rreth nevojës për veprim ndaj ndryshimeve klimatike

01 nëntor 2021

Një ekip nga Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) luajti në një lojë futbolli miqësore me një ekip nga Prokuroria Themore e Prishtinës për një kauzë shumë të mirë: aksion klimatik.

Shefi i EULEX-it, Lars-Gunnar Wigemark, dhe Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Kujtim Munishi, falenderuan lojtarët për lojën e mirë dhe për shfrytëzimin e fuqisë së futbollit për ngritjen e vetëdijësimit rreth nevojës për veprime ndaj ndryshimeve klimatike. Numri i golave të shënuara nuk është i rëndësishëm. Më e rëndësishmja është që gjithmonë të mbajmë mend tri R-të: Redukto, Ripërdor, Reciklo