Lajme

Shefi i EULEX-it dha një intervistë për Associated Press

08 qershor 2023

Më 8 qershor, Shefi i Misionit EULEX, Lars-Gunnar Wigemark, dha një intervistë për Associated Press në lidhje me shpërthimin e fundit të dhunës në Kosovën veriore, ku disa ushtarë të KFOR-it u lënduar rëndë. Wigemark theksoi se është jetike që këto lloje të incidenteve të mos lejohen të ndizen. Sipas Wigemark, dialogu në proces mes Beogradit dhe Prishtinës është vendi për zgjidhjen e shumicës së çështjeve të hapura.

Intervistën e plotë mund ta gjeni këtu: https://apnews.com/article/kosovo-kurti-serbia-escobar-lajcak-pristina-kfor-76b9631c93b2c218c5081ca6d7a95f27